SAKARYA
Giriş Tarihi : 05-12-2021 20:56   Güncelleme : 05-12-2021 20:57

Kaliteli Uygun Fiyat

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELPAŞ bünyesinde kurulan çikolata imalathanesinde üretilen ürünler raflardaki yerini almaya hazırlanıyor. Şehrin çikolata markası ‘Nehir’ için tezgâhın başına geçen Başkan Ekrem Yüce, “Nehrin Çocuklarından esinlendik ve Nehir markasıyla BELPAŞ bünyesinde butik çikolata imalathanemizi kurduk. Uygun fiyatlı ve kaliteli çikolata en kısa sürede satış ofislerimizde yerini alacak. Hayırlı olsun” dedi.

Kaliteli Uygun Fiyat

Raflara Çıkmaya Hazırlanıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi çikolata üretimi ile şehre yeni bir marka daha kazandırmaya hazırlanıyor. Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELPAŞ bünyesinde kurulan çikolata imalathanesinde üretimler başladı. Başkan Ekrem Yüce, buraya yaptığı ziyarette çikolata markasının ‘Nehir’ olacağını açıkladı. Nehrin çocuklarından esinlenerek marka ismini belirlediklerini ifade eden Yüce, uygun fiyat, kaliteli ve sağlıklı çikolataların kısa süre içerisinde satış ofislerinde yerini alacağını söyledi.

Üretim Başladı

Sakarya’nın üretim kültürüne katkı sunmak için büyük bir özveriyle çalıştıklarını ifade eden Başkan Yüce, “Vatandaşlarımızı uygun fiyatlarla kaliteli ve sağlıklı ürünlere ulaştırmak, şehrimiz marka değerine katkı sağlamak ve üreticilerimizi desteklemek adına adımlarımızı kararlılıkla atıyor, gayretle çalışıyoruz. Daha önce bal, süt, et, yumurta, fındık gibi ürünlerimizi satışa sunmuş, kenevirden elde ettiğimiz şifa kaynağı ürünlerin de vatandaşlarımıza ulaşmasını sağlamıştık. Şimdi yeni bir alanda, yeni bir markayla hemşehrilerimizin huzurunda olacağız. Çikolata imalathanemizde üretimler başladı. Nehir markası ile raflardaki yerini almaya hazırlanıyor. İnşallah en kısa sürede satışları başlayacak. Hayırlı olsun” dedi. Başkan Yüce, imalathaneyi ziyaretinde tezgahın başına geçerek, çikolata yaptı ve bu güzel lezzetin Sakarya ile buluşmasından büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.