KARASU
Giriş Tarihi : 30-03-2022 00:32   Güncelleme : 30-03-2022 15:17

Geleceğe Nefes Oldular

Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri kapsamında anaokulu öğrencileri ile bir araya gelen Karasu Orman İşletme Müdürlüğü memurlara minik öğrencilerle okul bahçesine fidan dikerek geleceğe nefes oldular.

Geleceğe Nefes Oldular

Gösteri Hazırladılar

Eğlenceli eğitimleri ile adından söz ettiren Karasu Zübeyde Hanım Anaokulu Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Karasu Orman İşletme Müdürlüğü’yle koordineli olarak etkinlik düzenledi. Karasu Orman İşletme Müdürü Nihat Gündüz, Karasu İşletme Şefi Harun Köylü, Orman Muhafaza Memuru Özlem Dişli’nin katılım sağladığı programda Minik Yıldızlar sınıfı öğrencileri orman ve kelebekler adlı müzikli ront gösterileri ile büyük beğeni topladı.

165 Fidan Toprakla Buluştu

Ormanların önemini minik öğrencilere aşılamak amacıyla düzenlenen etkinlikte Karasu Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 165 adet defne fidanı, şapka, balon, kek ve meyve suyunu öğrencilere hediye edildi. Orman görevlileri ile fidanları topraklarla buluşturan öğrenciler doğanın ve yeşilin önemi anlatıldı. Okul bahçesini fidanlarla buluşturan minik öğrenciler geleceğe nefes oldu.