KARASU
Giriş Tarihi : 29-03-2022 12:42   Güncelleme : 30-03-2022 00:36

Kaymakamın Onayı Yok Sayıldı

Deva Partisi Karasu İlçe Başkanı Abdullah Çatalbaş, stant açmak için Karasu Kaymakamı Ahmet Naci Helvacı’nın onaylayarak imzalandığı belgenin Karasu Belediyesi tarafından yok sayıldığını belirtti.

Kaymakamın Onayı Yok Sayıldı

Helvacı Onayladı

Pazartesi günü Karasu Atatürk Bulvarı’nda stant açmak için Karasu Kaymakamı Ahmet Naci Helvacı’nın imzası ve onayı ile izin aldıklarını belirten Deva Partisi Karasu ilçe Başkanı Abdullah Çatalbaş, “Karasu Kaymakamlığına vermiş olduğumuz dilekçede ‘Demokrasi ve Atılım Partisi Karasu ilçe teşkilatı olarak 28.03.2022 Pazartesi günü İncilli Mahallesi Atatürk Bulvarı trafiğe kapalı alanda Atatürk büstünün önünde partimizin tanıtımını yapmak üzere stant kurmak istiyoruz. Gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederiz’ ifadelerini kullandık. Nokta hedefi belirterek vermiş olduğumuz dilekçe Karasu Kaymakamlığı tarafından onaylandı” ifadelerini kullandı.

Zabıtalar Kaldırdı

Pazartesi günü ellerinde bulunan izin belgesi ile stant açmak istediklerinde Karasu Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından karşı çıkıldığını belirten Çatalbaş, “Sabah 09:00’da Atatürk Bulvarı’nda belirttiğimiz noktada standımızı açtık. Standımızı açtıktan 15 dakika sonra Karasu Belediyesi Zabıta ekipleri geldi ve açamayacağımızı belirttiler. Emniyete giderek durum hakkında bilgi verdik ve Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü standı açabileceğimizi belirtti. Fakat zabıtalar kaldırmamız yönünde ısrar etti ve sonunda stant zabıtalar tarafından kaldırıldı” dedi.

Millet Gereğini Yapacak

Kaymakamın devlet adamı olduğunu belirten Çatalbaş, “Karasu’da öyle bir siyasi anlayış var ki Karasu Kaymakamı Ahmet Naci Helvacı’nın onayladığı imzaladığı karar yok hükmünde sayabilecek bir siyasi anlayış var. Demokrasimiz son zamanlar da tamamen askıya almış durumdalar. Biz bu milletin kendilerine defalarca kez vefa gösterdiğini biliyoruz. Bu millet gökyüzüne zirveye çıkarır hak etmiyorsa zirveden yerin dibine çakmasını da bilir. İktidar milletin vefasını heba etti. İnanıyoruz bu millet gereğini yapacaktır” dedi.