KARASU
Giriş Tarihi : 30-03-2022 15:56   Güncelleme : 31-03-2022 01:11

Alakasız Konuyla Gündeme Geldi

Ak Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, son günlerde Karasu’da yaşanan siyasi olaylar hakkında açıklamada bulundu. Yavuzyiğit, “Esnaf odası esnafımız ve belediye ile istişareler yaparak köprü olmalı gerekirken alakasız bir konuyla gündeme gelmiştir” dedi.

Alakasız Konuyla Gündeme Geldi

İnsanlığa Yakışmamaktadır

Son günlerde Karasu’da yaşanan siyasi olaylar hakkında açıklamada bulunan Ak Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, “İlçemizde son günlerde yaşanan bazı gelişmeleri değerlendirdiğimizde sistematik olarak partimize ve belediye başkanlığına karşı muhalefet yapmak için yoğun girişimler olduğunu gözlemliyoruz. Siyasette bunlar doğaldır,fakat konuları bilinçli çarpıtmak ne siyasete, ne insanlığa nede ilçemize yakışmamaktadır” dedi.

Hoş Karşılanmadı

Yavuyiğit, “25 mart Cuma günü yaptığımız ilçe danışma toplantısındaki Belediye başkanımızın konuşmalarından bir kesinti alıp maksatının dışında algı yapılması ve bu furyaya Esnaf oda başkanında dahil olması ilçemizde hoş karşılaşmamıştır. Esnaf odası esnafımız ve belediye ile istişareler yaparak köprü olmalı gerekirken alakasız bir konuyla gündeme gelmiştir. Belediye başkanı konuşmasında özetle halkımıza daha çok hizmet yapabilmek adına yoğun bir mesai harcadığını söylerken bizde şahidiz eşine ve çocuklarına dahi vakit ayıramamazken kalan vaktinde’de vatandaşlarla hasbihal olduğunu izah etmeye çalışırken hiç hak etmediği bir şekilde sosyal medyada paylaşımlar yapılmasını doğru bulmuyoruz” dedi.

Herkes Saygı Duyalı

Yavuyziğit, “İlçe merkezindeki trafiğe kapalı alanda belediyenin belli çerceve dışında bazı faaliyetlerin yapılmasının yasak olduğunu bile bile farklı girişimler yaparak suni gündemler oluşturulmaya çalışıldığını görüyoruz. Toplum yararına olan çalışmalar ( Kızılay,aşevi vb.) dışında herkes gibi AK Parti olarak bizde bilirizki karar alındığı tarihten itibaren burada siyasi çadır kurup propaganda yapmaya izin yok, biz nasıl saygı duyuyorsak herkesinde saygı duyması gerektiğini düşünüyoruz. Siyasi hokkabazlıkla bir yere gelinemeyeceğinin geçmişte örnekleri çoktur. Yaşanan bu gelişmeleri kamuoyunun takdirine bırakıyoruz” dedi.