KARASU
Giriş Tarihi : 29-03-2022 18:10   Güncelleme : 30-03-2022 00:36

Aylar Sonra İncelemede Bulundu

Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, aylardır Karasu’nun gündeminde olan kıyı erozyonu yaşanan bölgede incelemede bulundu. Tever, “Bu bir doğal afet ve buradan kimse siyasi malzeme çıkarmaya çalışmasın” dedi.

Aylar Sonra İncelemede Bulundu

Üst Kurula Aktarıldı

Aylardır Karasu’da yaşanan kıyı erozyonun yaşandığı bölgede Karasu Belediyesi Başkanı İshak Sarı, Ak Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit ve teşkilat mensupları ile incelemede bulunan Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, “Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcımız ve Altyapı Genel Müdürümüz ile sürecin en başından beri yaşanan olay ile ilgili istişarelerde ve çeşitli değerlendirmelerde bulunduk. Bakanlığımıza bağlı ilgili teknik ekip Karasu’ya gelerek yaşanan bu olayla alakalı hazırladıkları raporu ve yaptıkları çalışmaları üst kurula aktardı. Benzeri olayların önüne geçmek için daha önce Karasu’muzda dalgakıranlar yapılmıştı ve sahil bandının büyük bir kısmı tamamlanmıştı. Şimdi Küçükboğaz’a kadar olan bölgeye de dalgakıran yapımına en yakın zamanda başlanılacak” dedi.

Laf Üstüne Laf Koyarak Değil

Sahilin kurtulması ve vatandaşların zarar görmemesi için mücadele verdiklerini belirten Tever, “Gerekli çabayı ve mücadeleyi vererek sürecin en başından beri atılacak adımları yerine getirmiş olduk. Bu bir doğal afet ve buradan kimse siyasi malzeme çıkarmaya çalışmasın. Buraya gelerek açıklama yaparak, laf üstüne laf koyarak değil, bizim icraat üzerine bir siyasi anlayışımız var. Bugüne kadar verdiğimiz her sözü yerine getiren bir siyasi partinin temsilcileriyiz. Karasu’muzun bu önemli sorununu da en kısa sürede biz Ak Parti kadroları olarak çözüme kavuşturacağız inşallah” şeklinde açıklamalarda bulundu.