SAKARYA
Giriş Tarihi : 04-12-2021 14:02   Güncelleme : 04-12-2021 14:03

Şehre Eser Kazandırıyorlar

Şehrin farklı ilçelerinden mahalle muhtarlarıyla buluşan Başkan Ekrem Yüce, “Muhtarlarımızla bir araya geldiğimiz buluşmalarda çalışmalarımızı değerlendiriyor, mahallelerimizin ihtiyaçlarını konuşuyoruz. İşimiz hemşehrilerimiz için üretmek, şehrimize eserler kazandırmaktır.” dedi.

Şehre Eser Kazandırıyorlar

Muhtarlar Konuk Oldu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Her fırsatta Büyükşehir Belediyesi’nin kapılarının herkese açık olduğunu belirten Yüce, son olarak Geyve’ye bağlı Örencik, Dereköy, Burhaniye, Bağlarbaşı, Hacıosmanlar mahalle muhtarları ile Ferizli’ye bağlı Abdürrezzak, Ceylandere ve Bakırlı muhtarlarını konuk etti.

En önemli paydaşlarımız

Muhtarlarla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Yüce, “Hemşehrilerimize hizmet gibi bir sorumluluğu paylaştığımız muhtarlarımız en önemli paydaşlarımız, mahallelerimizle aramızdaki köprüdür. Çok şükür biz de muhtar kardeşlerimle her fırsatta bir araya geliyor, buluşmalarımızda mahallelerimizin ihtiyaçlarını konuşuyor, çalışmalarımızı değerlendiriyoruz. İşimiz hemşehrilerimiz için üretmek, şehrimize eserler kazandırmaktır. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim, yolculuğumuzu hayırlı eylesin.” dedi.