SAKARYA
Giriş Tarihi : 04-12-2021 13:40   Güncelleme : 04-12-2021 13:41

Gururumuz Balkanlar’da Dalgalanacak

Büyükşehir Belediyesi karate sporcusu Abdülkerim Balıkçıoğlu, Şanlıurfa’daki Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon olarak ülkesini temsil etmek için Hırvatistan’daki Ümit genç ve U21 Balkan Karate Şampiyonası’na gitti.

Gururumuz Balkanlar’da Dalgalanacak

Şampiyon Oldu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, sporun her dalında faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Tüm branşlarda Türkiye’yi dünyada temsil edecek başarılı sporcular yetiştiren Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün karate sporcusu Abdülkerim Çalışkan, Şanlıurfa’da yapılan Türkiye Karate Şampiyonası U21 kategorisi 84 kiloda şampiyon oldu.

Türkiye Şampiyonu Hırvatistan’da

Genç sporcu, bu başarısıyla Hırvatistan’da 26 Kasım’da (yarın) gerçekleştirilecek Ümit Genç ve U21 Balkan Karate Şampiyonası’nda ülkesini temsil etmeye hak kazandı. Çalışkan ile birlikte Büyükşehir’in karate antrenörü Hasan Çakırlar da, bu büyük şampiyonada Milli Takım antrenörlüğü görevini aldı. Başarılı sporcu ve antrenör, müsabakaların yapılacağı Hırvatistan’ın Rijeka şehrine ulaştı.

Genç Sporcularımızın Yanındayız

Spor Dairesi’nden yapılan açıklamada, “Türkiye’nin gururu olan başarılı sporcularımızı dün olduğu gibi yarın da tüm imkanlarımızla desteklemeye ve onların yanında olmaya devam edeceğiz. Hırvatistan’daki şampiyonada da inanıyoruz ki genç sporcumuz, Türkiye’nin gururu olacaktır. Başarılar diliyoruz” denildi.