SAKARYA
Giriş Tarihi : 02-12-2021 17:58   Güncelleme : 02-12-2021 18:07

Çalışmalar Hızlandırıldı

Büyükşehir Belediyesi, yağışlarda yolda biriken suların asfalta zarar vermesini önlemek ve yol kenarlarında su birikimlerinin önüne geçmek için ‘V Kanal’ çalışmalarına devam ediyor. Söğütlü İlçesi’nde başlatılan çalışmalar neticesinde 800 metrelik güzergâh ‘V Kanal’ ile buluştu.

Çalışmalar Hızlandırıldı

V Kanal Çalışması Tamamlandı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, yollarda ve yol kenarlarında su birikintilerinden dolayı yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için sürdürdüğü V Kanal çalışmalarına devam ediyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Söğütlü ilçesi Fındıklı Mahallesi’nde başlatılan çalışmalar neticesinde 800 metrelik güzergâhta ‘V Kanal’ imalatı çalışmaları tamamlandı.

Yol Güvenliği Arttırılıyor

Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’nca yapılan açıklamadı, “Erozyona müsait arazide yamaçlardan gelen yağmur ve sızıntı sular kuvvetli yağışlar nedeniyle yol yüzeyinde birikerek asfalt kaplamasına zarar veriyor. Aynı zamanda aşırı su birikiminden sel suları yollara taşıntı malzeme biriktiriyor. Tüm bu olumsuzlukları önlemek ve milli servetimiz olan asfaltları korumak ve güvenli ulaşım için yol kenarlarına ‘V Kanal’ imalatlarımız sürecek” ifadelerine yer verildi.