SAKARYA
Giriş Tarihi : 02-12-2021 02:31   Güncelleme : 02-12-2021 02:32

Yemekler Nerde Kullanıldı

Büyükşehir Belediyesi, eğitime 1 günlük ara verilen okullarda hazırlanan öğle yemeklerini sokaktaki hayvanlara taşıdı. Bugün öğle menüsünde çıkarılan ‘köfte, patates, pilav’ gibi yemekler kış döneminde yemek bulmakta zorlanan sokak canlılarına verildi. Görevli, besleme sırasında sevgi gösterileriyle karşılaştı.

Yemekler Nerde Kullanıldı

Öğle Menüleri Toplandı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanları için gece-gündüz çalışıyor. Şehrin her bölgesinde oluşturulan besleme ve barınma alanlarında sokaktaki canların ihtiyaçları karşılanıyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, son olarak herkesin takdirini toplayacak bir çalışmaya imza attı. Şiddetli fırtına ve lodos sebebiyle eğitime 1 gün ara verilmesinden sonra okullara ulaşan Büyükşehir ekibi, öğle menüsünde yapılan yemekleri topladı.

Sokak Hayvanlarına Ziyafet

Yemekhanelerden alınan köfte, patates, pilav gibi yiyecekler besleme alanlarına götürüldü. Sokak hayvanları bugün, öğrenciler için hazırlanan yemeklerle beslendi. Yenikent bölgesinde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi yakınlarında, Karaman bölgesinde ve şehrin bazı noktlarında besleme yapan görevliler, hayvanların sevgi gösterileriyle karşılaştı. Oluşturulan ekip beslemeyi gün boyunca sürdürdü, yapılan çalışma herkesin takdirini topladı.

Hayvanlar İçin Çalışıldı

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Sakarya’nın dört bir yanında sokakta olan canlılarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için gayretle çalışıyoruz. Geçici bakımevimiz, hayvan tedavi noktalarımız ve kent genelindeki hayvanlara yönelik hizmetlerimizle Allah’ın bize emanet ettiği dilsiz canlılarımıza daha iyi bir yaşam alanı sunmak için projeler üretiyoruz. Eğitime 1 günlük ara verilmesi konusunda alınan kararın sonrasında okullarımızla iletişim kurarak, çocuklarımız için çıkarılan öğle menüsünü teslim aldık ve besleme alanlarımıza bıraktık. İnşası devam eden Büyükşehir Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’mizin de hizmete alınmasıyla yaptığımız hizmetleri çok daha iyi bir noktayı taşımayı arzuluyoruz. Sokaktaki dostlarımızın her zaman yanındayız” denildi.