SAKARYA
Giriş Tarihi : 05-10-2021 15:24   Güncelleme : 05-10-2021 15:25

İş Birliğine Hazırız

Adapazarı Kaymakamı Dr. Kaya ile İl Milli Eğitim Müdürü Savaşçı’yı konuk eden Başkan Ekrem Yüce, “Kurum ve kuruluşlarımızla oluşturduğumuz iş birliği ile işlerin takibini yapıyor, birlikte çalışma kültürünü Sakarya’mızı merkeze alarak yürütüyoruz. En büyük gücümüz her zaman yanımızda olan hemşehrilerimizdir. Hep birlikte Sakarya’da daha nice hizmetler üreteceğimize inanıyor, görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

İş Birliğine Hazırız

Beraberlik Katkı Sağlayacak

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kısa süre önce görevlerine başlayan Adapazarı Kaymakamı Dr. Oktay Kaya ile İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı’yı konuk etti. Sakarya’nın faydasına olacak her çalışmada iş birliği yapmaya hazır olduklarını vurgulayan Başkan Yüce, birlik ve beraberlik kültürünü şehrin en büyük kazanımı olarak gördüğünü belirtti. Dr. Kaya ve Savaşçı’ya yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni eden Yüce, başarı dileklerini iletti.

Gücümüzü Halktan Alıyoruz

Sakarya’ya gündüz gece anlayışıyla hizmet sunduklarını ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “Vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçlarına çözümler üretmek, şehrimizin her alanda var olan potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek için hareket ediyoruz. Kurum ve kuruluşlarımızla oluşturduğumuz iş birliği ile işlerin takibini yapıyor, birlikte çalışma kültürünü Sakarya’mızı merkeze alarak yürütüyoruz. En büyük gücümüz her zaman yanımızda olan hemşehrilerimizdir. Hep birlikte Sakarya’da daha nice hizmetler üreteceğimize inanıyor, sizlere görevlerinizde başarılar diliyorum. Rabbim işlerinizi kolaylaştırsın.” dedi.