SAKARYA
Giriş Tarihi : 30-09-2021 13:36   Güncelleme : 30-09-2021 13:38

Kullanıcılar Dikkatli Olmalı

AGDAŞ, yetkisiz iç tesisat firmalar ve kaçak/usulsüz doğal gaz kullanımı hakkında açıklamada bulundu.

Kullanıcılar Dikkatli Olmalı

 Sertifikalı Firmalara Yaptırın

Yapılan açıklamada doğal gaz kullanmak isteyenlerin mağdur olmaması için iç tesisat dönüşüm işlemlerini sertifikalı iç tesisat firmalarına yaptırmaları uyarısında bulundu. Yetkisiz firmalara yaptırılan işlemlerin istenmeyen kötü sonuçlara sebep olabileceği hatırlatıldı. Sertifikalı iç tesisat firmalarının telefon ve adres bilgilerine AGDAŞ web sitesinden ulaşılabileceği belirtildi.

Kullanımlarına Yasal İşlem Yapılıyor

Ülkemizde doğal gaz kazaların çoğunlukla kaçak ve usulsüz doğal gaz kullanımdan kaynaklandığı, bu durumun can ve mal güvenliğini tehlikeye soktuğunu ve istenmeyen üzücü olaylara sebep olabileceği vurgulandı. Ayrıca kaçak ve usulsüz kullanımı tespit edildiğinde derhal yasal işlem başlatılacağı, kaçak ve usulsüz kullanımı engellemek için titizlikle çalışmalar yürütüldüğü aktarıldı. Kaçak/usulsüz doğal gaz kullandığını düşünülen adreslerin AGDAŞ’a bildirilerek yaşanması olası can ve mal kayıplarını engellenebileceği belirtildi. Her türlü görüş ve ihbarların 444 54 99 numaralı çağrı merkezinin aranabileceği aktarıldı.

 Web Sitesinden Yapılıyor

AGDAŞ Web sitesinde bulunan online işlemler sayfasından; yeni abonelik, tekrar gaz açım randevusu, fatura görüntüleme, fatura ödeme, abonelik iptal, yeni bağlantı başvurusu, başvuru takip ve servis kutusu işlemlerini kolayca yapılabiliyor. Müşterilerin AGDAŞ Online İşlemler sayfasına e-devlet sistemi üzerinden de bağlanılabileceği belirtildi.