SAKARYA
Giriş Tarihi : 28-07-2021 15:11   Güncelleme : 28-07-2021 15:14

Dijitale Adım Atıyor

Proje üretmeye Pandemi sürecinde de devam eden ASKON (Anadolu Aslanları İşadamları Derneği) Sakarya Şubesi, üyelerine dijital eğitimler verecek.

Dijitale Adım Atıyor

Dijital Eğitim Verilecek

ASKON Sakarya Şube Başkanı Engin Tumbaz, 6 ay sürecek olan eğitimlerin ağırlık olarak üretim sektöründe faaliyet gösteren üyelerini kapsayacak şekilde planlandığını söyledi. “Pandemi sürecinde dijital teknolojinin ve dijitalleşmenin önemini daha iyi anladık” ifadelerini kullanan Tumbaz, “ASKON Sakarya olarak üyelerine yönelik kalkınma ajansı işbirliğinde başka projeler üzerinde de çalışmalar yapıyoruz. Pandemi sürecinde dijital dönüşümün gerekli ve çok ihtiyaç olduğunu, geleceğin dijital teknolojiler üzerine inşa edileceğini ön görerek böyle bir adım attık. Şu anda 80 üyemiz var ve bu yılın sonuna kadar 100 üye hedefliyoruz. ASKON Sakarya olarak bir taraftan büyümemize devam ederken diğer taraftan üyelerimizin de büyümesi için altyapı oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.

Verilecek Olan Eğitimler

Proje kapsamında ASKON Sakarya üyelerine yönelik dijital olgunluk analizlerinin yapılması, stratejik yönetim ve planlama, Ar-Ge teknolojisi, kaynak planlama, insan kaynakları, stratejik yönetim ve planlama, dijital marka konumlandırma, siber güvenlik araçları, bulut bilişim, yapay zeka ve robotic teknolojileri gibi çok sayıda belirlenen başlıkta eğitimler verilerek, üye firmalarımızın teknolojide bir adım önde olmaları hedeflenmektedir” dedi.