SAKARYA
Giriş Tarihi : 03-03-2022 17:30   Güncelleme : 03-03-2022 17:37

Sürücülere Önemli Uyarı

Büyükşehir Belediyesi, yapılacak altyapı çalışması sebebiyle Adapazarı Kudüs, Saraybosna, İtfaiye ve Dr. Nuri Bayar merkez caddelerinin bazı bölümlerinin 3 Mart tarihinden itibaren geçici olarak trafiğe kapatılacağını açıklayarak sürücülere, “Lütfen alternatif güzergâhları kullanalım” uyarısı yaptı.

Sürücülere Önemli Uyarı

Trafiğe Kapatılacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki altyapıyı baştan aşağı yeniliyor. Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) ekipleri şehrin kalbinde, trafiğine yoğun olduğu 4 cadde sınırlarını kapsayan bölgelerde yağmursuyu çalışması yapacak. Kudüs, Saray Bosna, İtfaiye ve Dr. Nuri Bayar Caddelerini kapsayan çalışma 3 Mart’ta başlayacak. Caddelerin bazı bölümleri bu tarihten itibaren geçici olarak trafiğe kapatılacak. İlgili güzergâhlarda trafik, alternatif cadde ve sokaklardan sağlanacak.

Alternatif Yolları Kullanalım

Büyükşehir’den yapılan açıklamada, “Değerli hemşerilerimiz, Adapazarı İlçesi Kudüs Caddesi, Saray Bosna Caddesi, İtfaiye Caddesi ve Dr. Nuri Bayar Caddesi’nde 3 bin 500 metre uzunluğunda yağmursuyu hattı çalışmalarına başlanacaktır. Bu çalışmanın yapılabilmesi için 3 Mart tarihinden itibaren bu caddelerin belirli kesimleri trafiğe kapatılacaktır. Görselde hazırlanan ve işaretlenen bölümlerde, cadde kenarlarında montaj yapılacaktır. Lütfen ulaşım için alternatif yoları kullanalım” denildi.