SAKARYA
Giriş Tarihi : 03-03-2022 13:26   Güncelleme : 03-03-2022 13:34

Onlara Destek Sağlanıyor

Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Aslı Çam, hasta ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek hem sohbet ediyor hem de sıkıntılarının çözümü noktasında desteklerini esirgemiyor.

Onlara Destek Sağlanıyor

Sorunları Dinleniyor

Haftada bir düzenlediği ev ziyaretlerinde onların sorunlarını çözmek için yoğun çaba gösteren Başkan Çam, hasta, yetim ve engelli vatandaşları da evlerinde ziyaret ederek onların sorunlarını dinliyor. Engellilerin, önündeki engelleri aşmak konusunda yanlarında olduğumuzu hissettirmek için evlerini ziyaret ettiğini belirten Çam, “Aile fertleriyle tek tek sohbet ediyorum, onların sıkıntılarını ve isteklerini dinliyorum. İmkanlarımız dahilinde elimizden gelen bütün desteği vermeye, engelli kardeşlerimizin yaşamlarını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalarımızı yapıyoruz. Duyarlı olmayı gerektiren toplumsal bir sorun olan engelli kardeşlerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur” dedi.

Engelsiz Bir Yaşam

Engellilerin her alanda yaşam mücadelesi verdiğini belirten Çam, “Ziyaretlerimiz kapsamında Nezahat Şahin ablamızı ziyaret ettim, %90 görme engelli ve 3 çocuğundan birisi olan ,28 Yaşındaki Down sendromlu çocuğuna bakıyor. Yaşamımızın her alanında yaşam mücadelesi veren, zor ve güç durumlarla karşılaşan engelli bireylerimizi her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Önemli olan bedenlerde değil beyinlerimizdeki engelleri kaldırmaktır. Sevgi, dayanışma ve empati ile engelsiz bir yaşamı hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Mehmet Karakaş