SAKARYA
Giriş Tarihi : 20-02-2022 13:59   Güncelleme : 20-02-2022 14:02

Gelişmeler Değerlendirildi

AK Parti Sakarya Şubat Ayı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Genel Merkez’de gerçekleşti. Toplantıda Sakarya genelinde devam eden yatırımlar ile projeler, şehrin sorunları, siyasi ve ekonomik gelişmeler ve çeşitli konularda etraflıca istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu.

Gelişmeler Değerlendirildi

Yatırımlar Konuşuldu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un başkanlığında gerçekleşen AK Parti Sakarya Şubat Ayı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Milletvekili Recep Uncuoğlu, Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce katılımı ile gerçekleşti. AK Parti Genel Merkez’inde gerçekleşen toplantıda, Sakarya genelinde devam eden yatırımlar ile projeler, şehrin sorunları, siyasi ve ekonomik gelişmeler ve çeşitli konularda değerlendirmelerde bulunuldu.

Projeler İncelendi

Her ay düzenli olarak yaptıkları toplantıda siyasi gelişmeleri etraflıca ele aldıklarını belirten Tever, “Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte aylık mutat bir şekilde gerçekleştirdiğimiz İstişare ve Değerlendirme toplantımızı bu ay Genel Başkan Yardımcımızın ev sahipliğinde parti genel merkezimizde gerçekleştirdik. Ekonomik ve siyasi gelişmeleri, şehrin sorunlarını ve devam eden projeleri ayrıntısıyla değerlendirme fırsatı bulduk” dedi.

Milletimizin Derdiyle Dertleniyoruz

Sakarya’nın daha iyi noktalara gelebilmesi için çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Tever, “Bizler, Sakarya’mızın yatırımlarının takibi ve hayata geçmesi noktasında elimizden geleni yapıyoruz. Milletin derdiyle dertlenen AK Parti kadroları olarak şehrimizin geleceği için gece gündüz demeden aynı kararlılık, heyecan ve inançla çalışmaya devam ediyoruz. İstişare toplantısında aldığımız kararları yerine getirerek hizmet yolculuğumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.