SAKARYA
Giriş Tarihi : 20-02-2022 13:18   Güncelleme : 20-02-2022 13:27

Müjdeli Haberler Verdi

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında parti genel merkezinde düzenlenen 152. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında Cumhurbaşkanı’nın müjdeli haberler verdiğini belirtti.

Müjdeli Haberler Verdi

Destekler Açıklandı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında parti genel merkezinde düzenlenen 152. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına Sakarya’dan AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, beraberinde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalışkan katıldı. Ankara’da gerçekleştirilen toplantıya 81 il başkanının katıldığını belirten Tever, “Sayın Cumhurbaşkanımız toplantıda gündemdeki iç ve dış konulara değinerek siyasetteki ve ekonomideki son gelişmeler hakkında önemli bilgiler verdi. Sayın Cumhurbaşkanımız, tarım desteklerinden enerjiye, KDV muafiyetlerinden gençlerimize yönelik atılan adımlara kadar hemen hemen her alanda toplumlumuzun tüm kesimlerini rahatlacak birçok müjdeyi aziz milletimizle paylaştı” dedi.

Milletimizin Yanındayız

‘Son yıllarda ekonomik dalgalanmaların milletimize yaşattığı hayat pahalılığının bilincinde olan ve bu uğurda çeşitli adımları atarak milletimizin her zaman yanında olan bir siyasi partinin mensuplarıyız’ ifadelerini kullanan Tever, “Devletimiz ve hükümetimiz bu süreçte tüm kaynaklarını seferber ederek, çalışanlar başta olmak üzere toplumun her kesiminin gelirini artırarak, vatandaşlarımızın yanında olmuştur. Allah’a hamdolsun ki milletimiz de bugüne kadar girdiğimiz her mücadelede bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda olmuştur. Bu teveccühe sahip çıkacak çalışmaları ve adımları AK Parti iktidarları olarak atmaya devam edeceğiz. AK Parti’miz geçmişten günümüze aynı aşk, heyecan ve inanç ile huzur, istikrar ve güvenin adresi olmaya devam ediyor. 2023 hedeflerimize de aynı doğrultuda ve emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

2023 Seçimlerine Hazırlanıyoruz

AK Parti Sakarya teşkilatları olarak saha çalışmalarını günden güne daha da artırarak sürdürmeyi planladıklarını belirten Tever, “2023 seçimlerine kadar önümüzdeki vakti en iyi şekilde değerlendirecek, çalışmalarımızı en etkili şekilde uygulayacağız. Genel Başkan Yardımcımızla, Milletvekillerimizle, Büyükşehir Belediye Başkanımızla, İlçe Başkanlarımızla, Belediye Başkanlarımızla, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımızla ve tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte sahada, 2023 seçimlerine kararlı ve en iyi şekilde hazırlanacağız. Milletin partisi olan AK Parti’mizin, milletimizin gönlündeki yerini daha yükseğe çıkartmak için tüm unsurlarımızla birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerine değindi. 152. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantının basına kapalı bölümünde, teşkilatlarla ilgili bilgilendirmeler ve çeşitli konularda istişareler gerçekleştirildi.