SİYASET
Giriş Tarihi : 18-01-2018 15:02   Güncelleme : 18-01-2018 15:02

Bülbül’den Teşkilata Teşekkür

Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya İl Başkanı Muhammet Levent Bülbül İl Yönetimi ve İlçe Başkanları ile bir araya geldi. Aylık olağan İlçe Başkanları toplantısını Serdivan'da yapan Bülbül, 7 Ocak’ta yapılan organizasyona katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Bülbül’den Teşkilata Teşekkür

Genel Başkan memnun

7 Ocak’ta düzenlenen üye katılım programının ardından Ankara ziyaretinde bulunduğunu ifade eden MHP Sakarya İl Başkanı Muhammet Levent Bülbül, “Atatürk Spor Salonu’nda düzenlediğimiz üye katılım programımız Genel Başkanımız tarafından da övgü ile karşılandı. Genel Başkanımızın hepinize ayrı ayrı selamları var. Gösterdiğiniz çabadan ötürü hepinize teşekkür ediyor” dedi.

Çabaya değecek

Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen organizasyonun yankılarının devam ettiğini ve her kesimden vatandaşın bu konu ile ilgilendiğini dile getiren Bülbül, “Düzenlediğimiz organizasyondan herkes haberdar. Bizi sevenler oldukça memnun. Her platformda bu organizasyonu dile getiriyorlar. Bizi sevmeyenler de program aleyhinde konuşuyorlar. Ancak Milliyetçi Hareket Partisi özellikle bu programla Sakarya Siyasetinde en çok konuşulan konuma gelmiştir” diye konuştu.

Eşlere teşekkür

İlçe Başkanlarını ve İl Yönetim Kurulu Üyelerini eşleri ile birlikte ağırlamaktan onur duyduklarını ifade eden Başkan Bülbül, “Bizim kahrımızı en çok eşlerimiz çekiyor. Çok meşakkatli bir yoldayız. Eşlerimiz de bizi baş tacımız. Bizim kahrımızı çektikleri için, bu kutlu davada yanımızda yer aldıkları için eşlerinize de ayrıca teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Teşekkür ziyareti

İlçelere ayrı ayrı teşekkür ziyaretleri de düzenleyeceklerini söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya İl Başkanı Bülbül, “7 Ocak’taki organizasyonda herkes elinden geleni yaptı. Herkes çok çalıştı. Zaten neticenin bu kadar güzel olmasından da bu anlaşılabilir. Bunun için tek tek tüm ilçelerimize ziyaretlerde bulunup yönetim kurullarına teşekkür ziyareti gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.