SİYASET
Giriş Tarihi : 08-02-2022 12:32   Güncelleme : 09-02-2022 00:59

Paylaşımlara Yavuz'dan Sert Tepki

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili ‘Dilerim geçmiş olmasın’ mesajı paylaşan HDP Milletvekili Hüda Kaya'ya ve CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'ya tepki gösterdi. “Birinin hastalığından bile kötülük devşirmek çukur hallerinin açık beyanıdır” dedi.

Paylaşımlara Yavuz'dan Sert Tepki

Twit Attı

HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüse yakalanmasının ardından twitter hesabından ‘Dilerim geçmiş olmasın’şeklinde skandal bir paylaşımda bulundu. Sözleriyle tepki çeken Kaya, daha sonra o tweetini kaldırarak bir mesaj daha paylaştı ve ‘Değer verdiğim insanların hatırına twitimi sildim. Hepimiz iyilik ve barış ile kuşanalım’ dedi. CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ise ‘Bu güzel memleketi seviyor görünenlerden kurtarmak gerek’ diye twit attı.

Çukur Hallerinin Açık Beyanı

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Kaya'nın ve Erdoğdu'nun çirkin sözlerine sert tepki gösterdi. ‘HDP teşkilatları, terörist yapılanmanın insan kaynakları merkezi gibi çalışıyor. CHP ise HDP'nin hamisi gibi’ diyen Yavuz, şu ifadeleri kullandı, “Birinin hastalığından bile kötülük devşirmek çukur hallerinin açık beyanıdır. Hayasızca yürüttükleri bu siyasetin sahipleri, milletimizden dersini almaya devam edecek” ifadelerini kullandı.