SİYASET
Giriş Tarihi : 06-12-2017 16:06   Güncelleme : 06-12-2017 16:06

Başkan Ak: “Pes etmek yok”

Esnaf ziyaretleri esnasında konuşan AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, her türlü oyuna rağmen asla pes etmeyeceklerini ifade ederek, “, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ında dediği gibi, ‘‘ya olacağız ya öleceğiz” dedi.

Başkan Ak: “Pes etmek yok”

AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Ak, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Adapazarı'nda girilmedik dükkân, sohbet edilmedik vatandaş bırakmıyor. Başkan Ak ve beraberindeki heyet, çat kapı esnaf ziyaretleri çerçevesinde ‘Simit Bizden Çay Sizden’ ziyaretleri ile Katlı Pazar Yeri Yeni cami ve son olarak Cevat Bey Pasajı esnaflarına sürpriz ziyaretler gerçekleştirdi. Esnaflarla sohbet eden Başkan Ak, 3. Havalimanı, yerli savunma sistemleri, yerli üretimler ile birlikte Türkiye’nin hızla büyüdüğünü ve geliştiğini ifade ederek bu durumundan rahatız olan bazı ülkeler bizi ekonomik olarak zor durama sokmaya çalışmaktadır ama bunu asla başaramayacaklar, dedi.

PES ETMEK YOK

Başkan Ak, “Artık eski Türkiye yok. Artık Türkiye’nin Orta doğuda oyun kurucu olması nedeni ile dünya 5’den büyüktür diyerek Avrupa ülkelerine meydan okuyabilen bir liderimiz olması nedeniyle ülkemiz üzerinde hem iç hem dış mihrapların hain oyunları, yalanları, kumpaslarının ardı arkası kesilmiyor aksine daha da artıyor. Ama asla pes etmek yok, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ında dediği gibi ‘ya olacağız ya öleceğiz” diye konuştu. Öte yandan esnaflar bu ziyaretlerden duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Ak’a ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler ve bu tür ziyaretleri her zaman beklediklerini söylediler.