SİYASET
Giriş Tarihi : 03-04-2021 13:33   Güncelleme : 03-04-2021 13:33

Gündem İhracatçılar Birliği

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Sakarya Şubesi, CHP İl Başkanı Ecevit Keleş ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Ziyarette ülke gündeminin yanı sıra kurulması planlanan İhracatçılar birliği görüşüldü

Gündem İhracatçılar Birliği

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Sakarya Şube Başkanı  CHP heyetini ağırladı. Ziyarete CHP İl Başkanı Ecevit Keleş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Koronavirüs döneminde yaşananların konuşulduğu ziyaretin ana gündemini bölgesel İhracatçılar Birliği oluşturdu.

ASKON Sakarya Şube Başkanı Engin Tumbaz, Zonguldak, Bartın, Bolu, Düzce ve Bilecik illerini de kapsaması planlanan İhracatçılar Birliği hakkında CHP İl Başkanı Ecevit Keleş’e bilgiler verdi. Başkan Tumbaz, Sakarya’nın ihracatta önemli avantajları olduğunu belirterek “SATSO öncülüğünde diğer ekonomik tabanlı sivil toplum kuruluşlarıyla bunun çalışması yürütülüyor. Büyüyen ve gelişen Sakarya için bu durum avantajlı durumu daha da avantajlı kılacaktır” dedi.

ASKON Sakarya Şube Başkanı Engin Tumbaz, CHP heyetine ziyaretleri için teşekkür etti.CHP İl Başkanı Ecevit Keleş ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğunu söyledi.