KOCAALİ
Giriş Tarihi : 11-05-2021 18:03   Güncelleme : 11-05-2021 18:03

Kocaali Kimsesizlerin Yanında

Kocaali Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Ramazan’da maddi durumu olmayan ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Yapılan yardımlarla tüm çocuklara bayramlık dağıtılması hedefleniyor.

Kocaali Kimsesizlerin Yanında

Onlar Yalnız Değil

Kocaali Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Ramazan’da faaliyetlerini aralıksız sürdürürken, ilçede bulunan ihtiyaç sahibi ailelere, yetim ve öksüzleri de unutmadı. Kocaalili gurbetçiler tarafından yapılan maddi manevi yardımlarla onlarca çocuk ve aile sevindirildi. Yardımseverlerin katkıları ile 54 yetim, öksüz çocuğa ve GM üyelerine kıyafet, ayakkabı ve gıda kolisi desteği, 4 aileye 3.375 TL nakit desteği, 70 gıda kolisi, 1 Adak kurbanı,1.100TL'lik yardım ulaştırdı.

Onlarca Yüz Güldü

Bağışta bulunan herkese teşekkür eden Kocaeli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ramazan Doğanay, “Destekçilerimizin katkıları ile Arakan’da onlarca sofra kuruldu. Sakarya’daki yurtlarda ve evlerde ikamet eden yabancı uyruklu üniversite öğrencilerine 3.340 TL’lik iftar verildi. Yardım kampanyaları ile toplanan 20.940,00TL’lik nakti yardımlar ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı. Ramazan ayında hayırsever vatandaşlarımıza bizi hayırlarına aracı kıldıkları için teşekkür ederiz Rabbim hayırlarını kabul etsin” dedi.