KOCAALİ
Giriş Tarihi : 07-10-2021 20:00   Güncelleme : 07-10-2021 20:03

Kocaali’de Kamp Keyfi

Avrupa Spor Haftası kapsamında Kocaali Gençlik Merkezinin Pamukova Bakacak Kamp Eğitim Merkezinde gerçekleştirmiş olduğu “ Aile Kampı”nda aileler, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar ve ailesi ve Kocali İlçe Spor Müdürü Ramazan Doğanay’da katıldı.

Kocaali’de Kamp Keyfi

Kampın Tadını Çıkardılar

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı, Kocaali Gençlik Merkezi, Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen aile kampında doğa yürüyüşü, futbol, okçuluk gibi farklı branş ve sporlar yapıldı. Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar’ında ailesi ile katılmış olduğu etkinlik de aileler gönüllerince doğanın keyfini çıkarırken hem spor yapıp hem de kampın tanıdı çıkardılar.

Doğanay’dan Davet

Kocaali Gençlik Merkezi Müdürü Ramazan Doğanay” Avrupa Spor Haftası kapsamında düzenlemiş olduğumuz etkinliğe bir çok sayıda ailemiz ile birlikte bizde katıldık. Baştan Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Arif Özsoy’a ve bizleri yalnız bırakmayan Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar’a teşekkür ediyorum. Etkinliklerimiz devam edecek tüm spor severleri ve doğa severleri Gençlik Merkezlerimize ve İlçe Spor Müdürlüğümüze bekliyoruz.” açıklamalarını yaptı.