KOCAALİ
Giriş Tarihi : 14-02-2022 15:14   Güncelleme : 14-02-2022 19:42

Abatay Güven Tazeledi

Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan'ın Genel Başkanı olduğu Yeniden refah Partisi Kocaali İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresini yaptı. Kocaali Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede Celal Abatay güven tazeledi.

Abatay Güven Tazeledi

Kocaali Refah Rüzgarı Esti

Yeniden Refah Partisi Kocaali İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi Kocaali Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Tek liste olarak girmiş olduğu seçimde tekrar güven tazeleyen Celal Abatay’ı Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Naim Öztürk, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcıları Hasan Çınar ve Yusuf Haldız, Genel Merkez Teşkilat Başkan yardımcısı Yunus Emre Özkan, İl sorumlusu Basri Çayır, Düzce İl Başkanı Nezir Merttürk, Sakarya İl Başkanı Hidayet Kaya, Kurucu İlçe Başkanı Osman Din yalnız bırakmadı. Yeniden Refah Partisi Teşkilatının yoğun katılım sağladığı kongreye Kocaali Ak Parti İlçe Başkanı Ersan Demir, CHP İlçe Başkanı Mithat Sarı, Deva Partisi İlçe Başkanı Zühal Vuran, Saadet Partisi İlçe Başkanı Azem Emanet, Fiskobirlik Genel Başkanı Lütfi Bayraktar, Kocaali Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Yılmaz, Kocaali Şoförler Odası Başkanı Süleyman Albayrak, Kocaali Ziraat Odası Başkanı Tamer Tunca, Ferizli Şoförler Odası Başkanı Fazlı Demirci, Kocaali Belediye Meclis üyeleri Ahmet Aygın ve Enver Çelik, Ferizli Belediye Meclis Üyesi İsmail Durmaz, Muhtarlar Derneği Başkanı Ertuğrul Akyüz ve mahalle muhtarları katıldı.

Var Gücümüzle Çalışacağız

Halil Kutlu tarafından okunan Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan kongrede açılış konuşması Yeniden Refah Partisi Kocaali İlçe Başkanı Celal Abatay tarafından yapıldı. Abatay, “Yaşanabilir Türkiye’nin temellerini atmak için tüm insanlığı refaha kavuşturmak için daima mücadele eden genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ın öncülüğünde hizmetlerimizi yapıyoruz. Yeniden Refah Parti’mizin kurulduğu günden bu yana ilçe başkanlığını yürütmekte olduğum Kocaali ilçemize bu güne kadar tarımsal, sanayileşme, kültürel ve turizm olarak gerekli tüm destekleri verdik vermeye de devam edeceğiz. Mahalle mahalle sokak, sokak gezip üye çalışmaları yaparak davamızın ve partimizin tanınması için tüm mücadeleyi sağlayarak bıkmadan usanmadan hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu davayı var gücümüzle omuzlayıp partimizin iktidara gelmesini sağlamak, dolayısıyla milletimizin refaha kavuşmasını sağlamak adına hizmetimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Öncülüğümüz Her Daim Millet

Ülkemizin içinde bulunduğu bu son günlerde çareler üreten bir parti olmayı hedeflediklerini belirten Yeniden Refah Partisi Sakarya İl Başkanı Hidayet Kaya, “Parti olarak yapılan güzel işleri takdir ettik ve edeceğiz. Yapılan yanlışları milletimizin menfaati için uyarmayı en hayırlı vazife olarak kabul ediyoruz. Hiçbir zaman bu hükümet bu cumhurbaşkanı gitsin de ne olursa olsun diye düşünmedik, düşünmeyiz de. Bizim önceliğimiz her daim millet olduğu için milletimizin hayrına olan her işe destek vereceğimiz gibi milletimizin ve insanlığın zararına olduğuna inandığımız her sözün karşısında duracağız. Sadece karşısında durmayacağız biz bu güne kadar yaptığımız gibi gördüğümüz ve uyardığımız her yanlışın doğrusunu ortaya koyacağız. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmamak için ilk seçimlerde milli görüş diyeceğiz Yeniden Refah diyeceğiz. ” dedi.

Sakarya 17’de 17 yapacak

Sakarya genelinde güzel çalışmalara ve projelere imza attıklarını belirten Yeniden Refah Partisi Sakarya İl Sorunlusu Basti Çayır, “Milli görüş hak ettiği teveccühü Sakarya halkı tarafından karşılanıyor. Sakarya’da 16 ilçemiz var, büyükşehirle birlikte 17 ilçemiz, 17’de 17 yapmak için hazırız. Genel Merkezimizin başlatmış olduğu 5 yıldızlı ilçeler çalışmasında, Sakarya’nın ilçeleri şimdiden bu yıldızları almaya başladı. Eğer Dr. Fatih Erbakan varsa her zaman çare var. Yeniden Refah Partisi Kocaali İlçe Başkanı Celal Abatay’a görevinde başarılar diliyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Borçlu Olmayan Kalmadı

Yeniden Refah Partisi Kocaali İlçe Başkanı Celal Abatay’a teşekkür ederek açıklamalarına başlayan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Naim Öztürk, “Kısa süre içerisinde büyük bir başarıya imza attık. 3 yıl gibi kısa zaman zarfı içerisinde Yeniden Refah Partisi 81 ilin 973 ilçemizde, 50 bine yakın köyünde, yaklaşık 20 bin mahallesinde teşkilatını kurmuş 300 bin civarında bir üyeye ulaşmış durumdayız. 194 bin sandıktan yaklaşık 80 bin sandığa atama yapıldı. Bu kadar genç ve dinamik kadroları ile bir teşkilat kurmuş olan Yeniden Refah Partisi inşallah ilk seçimde de iktidara namzet bir parti olacak. Tertemiz bir geçmişe sahip genel başkanımızla berber inşallah hem Cumhurbaşkanlığına hem de parlamentoya Yeniden Refah Partisi sancağını dikeceğiz” dedi.

Vatandaş Zor Durumda

Vatandaşların zor durumda olduğunu belirten Öztürk, “Son bir buçuk yıl içerisinde ekonomik sıkıntılar insanlarımızın iliklerine kadar işletilmekte. Ekonomik sıkıntılar ile büyük bir umutla iktidara gelen Ak Parti 20 yıl geçmesine rağmen vaatlerinin birçoğunu gerçekleştirememiştir. Bir ekonomik istikrarsızlıkla yükseldi yine ekonomik istikrarsızlıkla Türk siyasi hayatından çekilmek üzere. Önce devleti, sonra sanayici, kamuları, esnafı, memuru, işçiyi, memuru borçlandırdılar sonrada yaptıkları tüm hizmetlerin karşılığı olarak bu insanlardan para talep etmeye devam ettiler” ifadelerini kullandı.

İlçe Başkanı

Celal Abatay

İlçe Yönetim Kurulu Asil Üyeler

Yunus Kırçiçek, Salih Tavacı, Hakan Keleş, Emrullah Uçar, Ayhan Yılmaz, Serdar Bozkurt, Ercan Karaman, Yasin Yıldız, Emin Akın, Adem Koç, Vural Saka

İlçe Yönetim Kurulu Yedek Üyeler

Bayram Ali Taşkıran, Tamer Durmuş, Ali Abatay, Onur Uçar, Coşkun Dinek, Ahmet Turan Demirci, Emrah Akyüz, Barış Tankoğlu, Mustafa Kav, Helim Alemdar

İl Kongresi Delegeleri Asil Üyeler

Celal Abatay, Yunus Kırçiçek, Salih Tavacı, Hakan Keleş, Emrullah Uçar, Ayhan Yılmaz, Serdar Bozkurt, Ercan Karaman, Yasin Yıldız, Emin Akın, Osman Din, Vural Saka, Adem Koç

İl Kongresi Delegeleri Yedek Üyeler

Tamer Durmuş, Onur Uçar, Ali Abatay, Bayram Ali Taşkıran, Coşkun Dinek, Ahmet Turan Demirci, Emrah Akyüz, Barış Tenkoğlu, Mustafa Kav, Helim Alemdar, İzzet Bakan, Necmi İlkis