KARASU
Giriş Tarihi : 26-01-2022 16:23   Güncelleme : 26-01-2022 16:28

Siyasetçiden Videolu Gönderme

Saadet Partisi Sakarya İl Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda Saadet Partisi Karasu Müfettişi Mesut Kocabey, çektiği video ile yağan kar sonrası tuzlama yapılmamasına tepki gösteren vatandaşlara sosyal medyadan yanıt verdi. Kocabey’in tuzlama yaparken çektiği video kısa sürede gündem oldu.

Siyasetçiden Videolu Gönderme

Kısa Sürede Gündem Oldu

Çektiği videosu ile yüzlerce yorum ve paylaşım alarak kısa sürede tıklama rekoru kıran Saadet Partisi Sakarya İl Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda Saadet Partisi Karasu Müfettişi Mesut Kocabey, videoda siyasi bir göndermede bulundu. Yağan kar sonrası tuzlama yapılmamasına tepki gösteren vatandaşlara göndermede bulunan Kocabey, kısa sürede gündeme bomba gibi düştü.

Bu CHP, AKP mevzusu değil

Kocabey çektiği videoda, “Herkes dükkanının önünü temizleyecek, tuzlayacak. Belediyeden, hükümetten beklemesin kimse. Personel nereye yetecek. Yok CHP’miş, yok hükümetmiş, şuymuş, buymuş, yok. Böyle mısır saçar gibi saçacaksın. Anlatabiliyor muyum? Tuzlayacaksın böyle. Biz cebimizden verip oturduğumuz kahveye tuz atıyoruz vatandaş kaymasın diye. Hükümetten beklemiyoruz, belediyeden de beklemiyoruz. Bu CHP, AKP mevzusu değil. Biz Saadet Partiliyiz, kendimiz saçıyoruz. Herkes evinin, dükkanının önüne bir poşet tuz döksün, bu sorun çözülür ifadelerini kullandı.