KARASU
Giriş Tarihi : 26-01-2022 02:06   Güncelleme : 26-01-2022 02:08

Çok Konuşulan Gösteri

Yılın ilk tiyatro oyunu ‘Seni Gidi Ben’ iki perdelik oyunuyla cumartesi günü Karasu’da sahne alarak herkesin beğenisini topladı.

Çok Konuşulan Gösteri

Siyasilerden Yoğun Katılım

22 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 19:30’da Karasu Sosyal Gelişim Merkezinde ‘Seni Gidi Ben’ tiyatro gösterisine AK Parti İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, İlçe Spor Müdürü Kemal Ataç , İlçe Yazı İşleri Müdürü Turan Yüzücü , Karasu Noteri Kemal Soybakış , meclis üyeleri ,muhtarlar ve çok sayıda tiyatro sever vatandaşımız katıldı.

Adına Yakışır Gösteri

Karasulu tiyatro severlerin merakla takip ettiği ve geleneksel hale gelerek her yıl gerçekleştirilen tiyatro gösterisi bu yıl da adına yakışacak tiyatro gösterisi ile seyirci karşısına çıktı. 22 Ocak Cumartesi günü Seni Gidi ben isimli Nami Esatgil Tiyatrosu büyük beğeni topladı. Volkan Yıldız’ın sahip olduğu Volkan Medya tarafından gerçekleştirilen festival, Karasulu sponsorların katkılarıyla tiyatro severleri ağırladı.

Seni Gidi Beni

Çapkın Rüştü, üç kadını ayrı ayrı kandırmaktadır. Ve bu kandırmacaya evde yardımcı olarak çalışan kuzeni Düriye alet olmaktadır. Eve gelen elektrik ustasına Düriye'nin yanlış müdahalesi ile elektrik akımına uğrarlar ve elektrikçi ile Düriye'nin ruhları yer değiştirir. Kadınların da eve gelmesiyle içinden çıkılamayacak durumların oluşması seyirciyi gülme krizine soktu.

Oyunculara Teşekkür

2 Perde Komedi gösterisi sonunda oyuncular, Nami Esatgil, Arzu Yanardağ, Murat Tavlı, İpek Tanrıyar, Nilay Dorsa ve Zeynep Buse Kale’ye Volkan Yıldız, MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara ve AKP Belediye Meclis Üyesi Sabri Aslanbay çiçek takdim ederek teşekkürlerini sundu.