KARASU
Giriş Tarihi : 05-12-2021 21:32   Güncelleme : 05-12-2021 21:34

Genç Gönüllüler Sahaya İndi

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı, Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ‘’Genç Gönüllüler’’ projesiyle gönüllere dokundu.

Genç Gönüllüler Sahaya İndi

Bir Kitap Da Sen Ver

İlçe Spor Müdürlüğü, Karasu’lu gençlerden oluşturduğu “Genç Gönüllüler” topluluğu ile bir dizi faaliyetlerde bulundu. “Bir Kitap da Sen Ver” projesi ile Genç Gönüllüler vatandaşlardan, resmi kurumlardan, kitap ve kırtasiyeci esnafından kütüphane oluşturmak için kitap topladı. Kampanya kapsamında, roman, hikâye, bilim-sanat dergilerinin yanı sıra ihtiyaç sahibi öğrenciler için KPSS, TYT, AYT ve LGS sınava hazırlık kitapları da toplandı. “Geleceğe Nefes Ver” temalı proje ile de Karasu Şehir Stadı’nda fidan dikimi etkinliği gerçekleştirilerek fidanları toprakla buluşturdu. ‘’Çevre Temizliği’’ ile Karasu Sahil Park’ta çevre temizliği yapan genç gönüllüler sahili çöplerden arındırdı.

Gönüllere Dokunuldu

Halkın ilgisinden memnun kaldıklarını belirten Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, “Bir Kitap da Sen Ver” Projesi kapsamında kitap toplama kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Tüm eğitim gönüllülerimizden kampanyaya kitap bağışında bulunarak destek olmalarını bekliyoruz. Bağışlarınızı İlçe Spor Müdürlüğümüze iletebilirsiniz. İş yerimizde evlerimizde okuduğumuz ya da fazla olan kitaplarınızı bağışlayabilirsiniz. “Geleceğe Nefes Ver” projemiz ile dünyamıza hediye ettiğimiz fidanlar, gelecekte bu topraklarda yaşayan tüm canlılara nefes olacak. Çocuklarımıza daha yeşil bir dünya bırakma yolunda genç gönüllülerimizle adımlar atarak İlçe Stadımızın çevresini fidanlarımızla yeşillendirdik. Yapmış olduğumuz Çevre Temizliği ile Karasu sahilimizi halkımız için temiz bir hale getirdik . Bu tür etkinlikleri genç arkadaşlarımızla yürütmeye devem edeceğiz. Destek veren herkese teşekkür ederiz” dedi.