KARASU
Giriş Tarihi : 07-10-2021 20:34   Güncelleme : 07-10-2021 20:35

Onlar Bizim Misafirimiz

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Karasu Meslek Yüksekokulunu kazanarak Karasu’ya gelen ve kalacak yer bulmakta zorluk çeken öğrencileri Karasu Belediyesi yalnız bırakmadı.

Onlar Bizim Misafirimiz

Belediye El Uzattı

Yurtlara yerleşememe ve kiralık ev bulamama gibi nedenlerden dolayı kalacak yeri olmayan üniversite öğrencilerine, Karasu Belediyesi el uzattı. Öğrenciler Belediye tarafından kiralanan Otellerde ev bulana kadar misafir edilecek.

Misafir Edilecekler

Kalıcı barınma yeri olmayan üniversite öğrencilerinin, Belediyemiz tarafından kiralanan Otelde geçici bir süreyle misafir edileceğini belirten Başkan İshak Sarı; “Bugünlerde Karasu’muza, ülkemizin çeşitli illerinden üniversite için gençlerimiz gelmekte. Kendisine yurt çıkmayan var, ev bulmakta zorluk çeken var. Yurt çıkmayan ya da ev bulamayan öğrencilerimiz bilsinler ki Karasu Belediyesi her zaman yanlarındadır. Barınma sorunu yaşayan öğrencilerimizi İlçemizde hizmet veren otellerimizde ev bulana kadar ücretsiz olarak ağırlıyoruz. Şuana kadar başvuran öğrencilerimizi aileleriyle iletişime geçerek otellerimize yerleştirdik ve sorunsuz bir şekilde eğitim hayatlarına devam etmelerini sağladık” diye konuştu.

Sağlıklı Ortam

Başkan İshak Sarı; “Onlar bizim misafirimiz. Yurt çıkıncaya kadar ya da ev buluncaya kadar Belediyemizin misafiri olarak temiz ve pandemi şartlarına uygun, sağlıklı bir ortamda vakitlerini geçirmelerini sağlayacağız” dedi.