KARASU
Giriş Tarihi : 14-09-2021 23:34   Güncelleme : 14-09-2021 23:36

Bakanlıktan Karasu’da İnceleme

Bazı incelemelerde bulunmak üzere Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Fatih Turan, Sakarya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Özcan Keskin, OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi Günay Güneş, DOMİ OSB Müdürü Dr. Ersan Şentürk Karasu’yu ziyaret ettiler.

Bakanlıktan Karasu’da İnceleme

Görüş Alışverişinde Bulunuldu

Hükümet Konağı önünde Karasu İlçe Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, Belediye Başkanı İshak Sarı, İlçe Emniyet Müdürü Halil Akyol, İlçe Jandarma Komutanı J. Üsteğmen Hasan Alataş, AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Ağun, Karasu Organize Sanayi Bölge Müdürü Hülya Kırca Yerlikaya ve İlçe Yazı İşleri Müdür V. Gülşah Özkan tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı ve beraberindeki heyet ardından Kaymakamlık makamına geçerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

OSB Hakkında Bilgi Aldı

Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Bugün, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın Hasan Büyükdede ve beraberindeki heyeti ilçemizde ağırladık. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın Hasan Büyükdede’ye, Karasu İlçe Kaymakamı Sayın Dr. Ahmet Naci Helvacı ile birlikte Mevcut OSB ve OSB çalışmaları hakkında bilgi verdik. Ziyaret kapsamında İlçemize yatırım yapma talebinde bulunan iş adamları, ilçemizdeki alanlar ve OSB’nin durumu hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunduk. Gerçekleştirdiği ziyaretlerden dolayı Sayın Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ve beraberindeki heyete teşekkürlerimizi sunarız” dedi.