KARASU
Giriş Tarihi : 09-09-2021 21:42   Güncelleme : 09-09-2021 21:49

Sahilde Neden ATM Yok?

Karasu sahilde işletmecilik yapan Damak Dondurma Sahibi Murat Karadağoğlu, milyonlarca kişinin uğrak noktası olan Karasu sahilde ATM olmadığından dolayı tatilcilerden çok şikayet aldıklarını dile getirdi. Karadağoğlu, “Sahilde ATM olmaması vatandaşları zor duruma sokuyor” dedi.

Sahilde Neden ATM Yok?

Herkes Mağdur

Türkiye’nin dört bir yanından milyonlarca tatilci ağırlanan Karasu sahilde bir ATM’nin dahi olmamasının utanç konusu olduğunu dile getiren Karasu sahilde işletmecilik yapan Damak Dondurma Sahibi Murat Karadağoğlu, “Sahilde ATM olmamasından dolayı esnaflar ve vatandaşlar mağdur. Her gün yüzlerce kişi bizlere şikayette bulunuyor. Alışveriş yapmak isteyen kişilerden hem banka hem de esnaf komisyon alıyor. Yazık değil mi bu insanların paralarına. Yetkililer en kısa sürede bir çözüm bulmalı” ifadelerini kullandı.

Görmezden Gelinmemeli

ATM soran kişileri Karasu’nun merkezine yolladıklarını ve özellikle tatilcilerin zor anlar yaşadığını belirten Karadağoğlu, “Birçok kişi bizlere gelerek kart çekerek nakip para almayı teklif ediyorlar. Bu gibi tekliflerle karşı kalmaktan yorulduk artık. ATM olduğu takdirde böyle bir sorunla karşı karşıya kalmayacağız. Hem Karasu’ya gelen tatilciler rahat bir nefes alacak hem de bizler rahat rahat müşterilerimizi karşılayacağız. Karasu Belediye Başkanımız İshak Sarı bu sorunu görmezden gelmemeli” dedi.  

Haber Ve Fotoğraf: Gülay Çalışkan