KARASU
Giriş Tarihi : 06-09-2021 20:27   Güncelleme : 06-09-2021 20:29

Karasu’da Zabıtalar Onurlandırıldı

Zabıta Haftası nedeniyle Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş ile birlikte, Zabıta Müdürlüğü personelini ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.

Karasu’da Zabıtalar Onurlandırıldı

Hem Elimiz Hem Kulağımızlar

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş ile birlikte Zabıta teşkilatının 195. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Belediye ile vatandaş arasında köprü görevi gören Zabıta Müdürlüğüne özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan İshak Sarı; “Mahalle mahalle, sokak sokak vatandaşlarımızın sorunlarını, taleplerini dinleyen, güvenli ve sağlıklı bir yaşam alanı oluşturan Zabıta teşkilatımız, gece gündüz özveri ve fedakârca çalışmalarını yürütüyor. Sokaklarda hem elimiz hem de kulağımız oluyorlar. Onlara gelen taleplerin yerine getirilmesi ile birlikte hem vatandaşlarımızın memnuniyeti artıyor hem de İlçemizin gelişmesine katkı sağlanıyor. Zabıta teşkilatının 195. yılını kutlayarak tüm Zabıta Müdürlüğü personelimize çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Anonla Kutladı

Başkan İshak Sarı ziyaret sonrası, Hizmet binasında olmayıp sahada görevde olan Zabıta personelinin 195. Kuruluş yıl dönümlerini telsiz anonsu ile kutladı. Karasu Belediyesi Zabıta Müdürü Talat Kaptan da, Başkan İshak Sarı ve Zabıta Müdürlüğünden Sorumlu Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş’ın ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade ederek azim ve özveri ile çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.