KARASU
Giriş Tarihi : 06-09-2021 15:41   Güncelleme : 06-09-2021 15:46

Bugünlerin Kıymeti Bilinmeli

Milliyetçi Hareket Partisi Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı’nın ilk gününde bir mesaj yayınladı. Kara, “Derslerin yüz yüze eğitim kadar verimli olmasının mümkün olmadığı bu sürecin yeniden yaşanmaması adına bugünlerin kıymeti bilinmeli” dedi.

Bugünlerin Kıymeti Bilinmeli

Öğrenciler Ders Başı Yaptı

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı’nda Karasu’da 11 bin 396 öğrencinin ders başı yaptığını hatırlatan Milliyetçi Hareket Partisi Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, “Geride kalan yıl öğrencilerimiz pek çok teknik güçlük yaşayarak uzaktan eğitim almak zorunda kaldı. Derslerin yüz yüze eğitim kadar verimli olmasının mümkün olmadığı bu sürecin yeniden yaşanmaması adına bugünlerin kıymeti bilinmeli” ifadelerini kullandı.

Kara’dan Aşı Çağrısı

Eğitim öğretim yılının sorunsuz geçmesi noktasında velilere büyük sorumluluk düştüğünü de sözlerine ekleyen MHP İlçe Başkanı Kara, “Öncelikle velilerimizin aşılarını yaptırmaları gerekiyor. Sonrasında çocuklarımızı virüs konusunda tedbirli davranmaya alıştırmalıyız. Maske mesafe ve özellikle temizlik kurallarına harfiyen uymalıyız. Virüs alacağımız önlemlerden güçlü değil. Ancak aymazlığa ya da rehavete düşersek eski günlere geri dönmemiz de mümkün olabilir. Bu durumun ana sorumluluğu da velilerimizin üstündedir” dedi.