KARASU
Giriş Tarihi : 10-08-2021 12:15   Güncelleme : 10-08-2021 12:19

Vatandaşla İç İçe

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ve AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, “Gönül Belediyeciliği” ilkesi doğrultusunda Karasu’da bulunan Vatandaş ve esnaf ziyaretlerine devam ediyorlar.

Vatandaşla İç İçe

Projeler hakkında Bilgi Verildi

Belediye Başkanı İshak Sarı ve AK Parti İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, İlçe genelinde devam eden hizmetler ve yapılması planlanan projeler hakkında esnaf ve Vatandaşlara bilgi verdiler. Ziyaretleri sırasında 7’den 70’e vatandaşlardan yoğun ilgi gören Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, dayanışmanın ve istişarenin önemine dikkat çekerek; “İnsanımızı merkeze alarak, her bir hemşehrimiz için daha kaliteli yaşam hedefiyle sunduğumuz hizmetlerle, bu kentte yaşayan her bir kardeşimizin hayatını kolaylaştırmaya, yaşantılarına artılar eklemeye gayret ediyoruz. Biz halkımızdan aldığımız güçle projelerimizi hayata geçiriyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu güzel kenti daha güçlü yarınlara hazırlamaya çalışıyoruz. Esnaflarımıza hizmetlerimizden bahsettik. Vatandaşlarımıza projelerimizi anlattık. Halkımızdan aldığımız destekle daha güzel çalışmaları ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Güçümüzü Onlardan Alıyoruz

Belediye Başkanı İshak Sarı ile birlikte esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ettiklerini belirten AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit ise; “Belediye Başkanımız İshak Sarı ile birlikte esnaf ve vatandaş ziyaretlerimize devam ediyoruz. Halkımızdan aldığımız olumlu yorumlar, emin adımlarla ilerlediğimiz bu yolda bizlere daha güç veriyor. AK Parti belediyecilik anlayışının temelinde de gönül birliği yattığını her fırsatta dile getiriyoruz ve bu olgu üzerinden ilerlemeye gayret ediyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin” dedi. Sarı ve İlçe Başkanı Yavuzyiğit ziyaretler sonrasında, İlçe sakinlerinden emekli Bekçi İsmet Aslan’ın cenazesine katılarak aile yakınlarına başsağlığı dilediler.