KARASU
Giriş Tarihi : 31-07-2021 18:12   Güncelleme : 31-07-2021 18:15

Kentin Her Köşesinde Çalışma

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Karasu’yu yaşanabilir modern bir kent haline getirmek için her alanda hizmetlerin devam ettiğini belirterek; “İlçemizin geleceği için ayak basmadık yer, gönlünü almadığımız bir tek vatandaş bırakmayacağız” dedi.

Kentin Her Köşesinde Çalışma

Derdimiz İlçemiz

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Cumhur Özkan ile bir araya gelerek devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaları sürdüren teknik personellerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçenin yaşam kalitesini artırmak adına her alanda çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı İshak Sarı; “İlçemizin ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Bir yandan mevcut yollarımıza yenileme ve düzenleme çalışmalarıyla konfor kazandırırken, bir yandan da çevre düzenleme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Adil hizmet anlayışıyla çalışmalarımızı aksatmaksızın sürdürüyoruz. Yapmayı planladığımız hizmetlerle cennet ilçemiz Karasu’nun yollarıyla, kaldırımlarıyla, çevre düzenlemeleriyle geleceğin gelişmiş ve modern ilçeleri arasında yerini alacağını ümit ediyoruz. Bunun için gece-gündüz demeden çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Çünkü Derdimiz İlçemiz” diye konuştu.

Kısa Sürede Bitecek

Asfalt çalışmasıyla ilgili detaylı bilgi veren Başkan İshak Sarı; “Hürriyet Mahallemizde yaklaşık 1700 m uzunluğunda, ortalama 6 m genişliğinde 2.200 Ton asfalt ile mahallemizin asfalt çalışmasına başlattık. Öncesinde zemin hazırlık çalışmalarını tamamladığımız mahallemizin sıcak asfalt çalışmalarını da bir an önce tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunmayı planlıyoruz” dedi.