KARASU
Giriş Tarihi : 28-06-2021 13:17   Güncelleme : 28-06-2021 13:21

Belediyeden Vatandaşlara Uyarı

Karasu Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüdaver Ağun, çöp konteynerlerinin içine atmak yerine çevresine atılan çöpler için vatandaşlara uyarıda bulundu.

Belediyeden Vatandaşlara Uyarı

Duyarlı Olmaya Davet

Vatandaşların daha duyarlı olması gerektiğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Ağun; “Konteynerin dışına çöp bırakmanın çevre temizliğine ve toplum sağlığına hiçbir faydası yok, aksine zararı daha çok. Evlerimizi nasıl ki temiz tutuyorsak sokaklarımızı da temiz tutmak zorundayız. Özellikle Pandemi döneminde temizlik konusuna daha çok dikkat etmeliyiz. Çevresine çöp bırakılan konteynerlere bakıyoruz, içlerinin boş olduğunu görüyoruz. Çocuklarımıza, yani geleceğimize iyi örnek olmamız gerekiyor” dedi.

Cezai İşlem Uygulandı

Açıklamalarına devam eden Ağun; “Geçtiğimiz günlerde bazı caddelerimizde çöplerin gelişigüzel yerlere atılması sonucu kötü bir görüntüyle karşı karşıya kaldık. Yapılan araştırmalar sonucu bu çöpleri atan vatandaşlarımızı tespit ederek cezai işlem uyguladık. Temizlik konusu Belediyemizin konusudur. Tabi ki biz temizleyeceğiz ve temizlemekten asla imtina etmeyeceğiz ama çevre temizliği konusunda da hemşehrilerimizden daha duyarlı olmalarını bekliyoruz” dedi.