KARASU
Giriş Tarihi : 21-06-2021 23:53   Güncelleme : 21-06-2021 23:56

Başkan Gençlerle Buluştu

“Başkan Sarı Gençlerle Buluşuyor” Programı kapsamında, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, AK Parti Karasu Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Şahin ile birlikte Karasu’da yaşayan gençlerle bir araya geldi.

Başkan Gençlerle Buluştu

Gençlerin Fikirleri Dinlendi

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, 35 yaş altı gençlerle Alparslan Türkeş Parkında bir araya geldi. “Başkan Sarı Gençlerle Buluşuyor” sloganıyla yapılan buluşmada, Başkan İshak Sarı her yaş grubu vatandaşın fikirlerini önemsediklerini ifade ederek, gençlerin özellikle şehir yönetimine fikirleriyle katkı vermesi gerektiğini dile getirdi. Yaklaşık 3 saat süren buluşmada, Karasu gündemi üzerine sohbet edildi. İlçede yapılabilecek çalışmalar, projeler ve gençlerin hayallerinin masaya yatırıldığı buluşmada, samimi ve güzel bir sohbetin yaşandığı gözlendi.

Gençler Fikir Verdi

“Göreve geldiğimiz günden bu yana ortak akıl düşüncesi ile tüm vatandaşlarımızın fikirlerini önemsediğimizi belirtiyoruz ve bu doğrultuda hareket ederek her yaş grubumuza ulaşmaya çalışıyoruz” diyen Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Bugün, geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizle bir araya geldik. Gençlerle buluşma programımız yaklaşık 3 saat sürdü. Görüyorum ki gençlerimiz alanlarında kendilerini geliştirerek, ilçemiz için projeler ve çeşitli fikirler ortaya koyuyorlar. Yakın gelecekti Karasu’yu hep birlikte inşa edeceğiz. Karasu için verimli bir görüşme olduğu kanaatindeyim” dedi.