KARASU
Giriş Tarihi : 20-06-2021 15:46   Güncelleme : 20-06-2021 15:50

Ülkücülerden Veda Ziyareti

MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, yönetim kurulu üyeleri ve Karasu Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Hocaoğlu, Karasu İlçe Jandarma Bölük Komutanı Ahmet Tevfik Altunel’i ziyarette bulundu. Van’a tayini çıkan Altunel’e hem hayırlı olsun temennisinde bulunan Kara hem de Jandarma Teşkilatı’nın 182’inci kuruluş yıldönümünü kutladı.

Ülkücülerden Veda Ziyareti

Yeni Görevi Hayırlı Olsun

29 Temmuz 2016 yılından bu yana Karasu’da görev yapan ve Van’a tayini çıkan Karasu İlçe Jandarma Bölük Komutanı Ahmet Tevfik Altunel’i, MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara ve yönetim kurulu üyeleri ziyarette bulundu. Altunel’in Karasu’da en uzun süre bölük komutanlığı yaptığını belirten Kara, hizmetlerinden dolayı da kendisine teşekkür etti. Kara, “Karasu’dan gidişiniz hepimizi üzdü. Umarım yeni görev yeriniz size hayırlı olur. İlçemizde yapmış olduğunuz çalışmalar unutulmayacak niteliktedir. Tekrardan ilçemiz adına size teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Milletimizin Takdirini Kazandı

Ziyarette Jandarma Teşkilatı’nın 182’inci kuruluş yıldönümü de kutlamayı ihmal etmeyen Başkan Kara, “Teşkilatımız kuruluşundan bugüne kadar halkın sevgi ve güvenine mazhar olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle milletimizin her zaman takdirini kazanmıştır” dedi. Ziyaretten memnun kaldığını belirten Altunel, “Jandarma teşkilatı olarak her daim Türk milletinin yanındayız. Yurdun her bir karışında ay yıldızlı bayrağı dalgalandırdık sonsuza kadar da dalgalanacağınız” diye konuştu.