KARASU
Giriş Tarihi : 12-06-2021 22:14   Güncelleme : 12-06-2021 22:20

Sahilde Farkındalık Yarattılar

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, farkındalık yaratan bir projeye imza atarak, Dünya Çevre Günü ve Çevre Koruma Haftası dolayısıyla düzenlenen çevre temizliği etkinliğinde sahilde çöp topladı.

Sahilde Farkındalık Yarattılar

Öğrencilerle Çöp Toplandı

Dünya Çevre Günü ve Çevre Koruma Haftası dolayısıyla düzenlenen çevre temizliği etkinliğinde sahilde çöp toplandı. Gerçekleştirilen çevre etkinliği ile çevre kirliliğine dikkat çekilirken, vatandaşların çevreye karşı daha duyarlı olması konusunda da harekete geçilmiş oldu. Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kemal Ataç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, Belediye Başkan Yardımcıları Hüdaver Ağun ve İsmail Karakaş, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Öğretmenler, Öğrenciler, Daire Amirleri, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mavi Bayrak Sorumluları Fikret Uluç ve Yasemin Çalışkan, Can Kurtaran ekipleri ve Yerel Basın Çevre Günü ve Çevre Haftası dolaysıyla sahilde düzenlenen çevre temizliği etkinliğine katıldı.

Kaynaklarımız Tükenebilir

Her yurttaşın temiz bir çevrede yaşama hakkına sahip olduğunu vurgulayan Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Havayı, suyu, doğal yaşamı koruma çabalarımız, aslında kendimizi koruma çabalarımızdır. Bugün ilçemiz sahilinde çevre temizliği etkinliği düzenledik. Kaynaklarımızın tükenebilir olduğunu ve bireysel tedbirlerin önemini hatırlatarak tüm halkımızı bu konuda duyarlı olmaya çağırıyorum. Çevre bilincine sahip ve bu konuda çok hassas olduğumuzu belirterek, bizler gibi çevre hassasiyeti olan tüm yurttaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.