FERİZLİ
Giriş Tarihi : 11-06-2021 00:03   Güncelleme : 11-06-2021 00:08

Madde Karara Bağlandı

Ferizli Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısı, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda tek gündem maddesi karara bağlandı.

Madde Karara Bağlandı

62 Km. Tarla Yolu Yapıldı

Ferizli Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Tarla yollarında bakım ve onarım çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini vurgulayan Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, “Şuana kadar 62 km tarla yolunu tesviye ettik. Merkez kırsal ayrımı yapmadan sürdürdüğümüz çalışmalarımız neticesinde vatandaşlarımızdan olumlu geri bildirimler alıyoruz. Bu durum çalışma iştahımızı daha çok arttırıyor. Tarla yollarında çalışmalarımız, mahallelerimizin tamamında sürecek. Bu duygularla, Haziran ayı meclis toplantımızın ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Gündem

Gündemin tek maddesinde, Sakarya Valiliği Kadastro Müdürlüğünün 7 Mayıs 2021 tarihli yazısı ile Ferizli ilçesine bağlı Ahmet Çavuş, Akçukur, Bakırlı, Koyunağılı, Teberik ve Sinanoğlu mahallelerinde 3402 sayılı kadastro kanununun geçici 8. madde hükümlerince yapılacak kadastro çalışmalarında, kadastro ekipleri ile birlikte görev yapacak 6 bilirkişi listesi oybirliği ile seçildi.

Kadastro ekipleri ile birlikte görev yapacak bilirkişi listesi şu isimlerden oluştu;

Ahmet Çavuş: Adil Kılıç, Erhan Mavi, Ahmet Kırval, Sinan Şen, İmran Tekin, Ahmet Gobal.

Akçukur Mahallesi: Mehmet Çirkin, Ali Uğurhan, Selahattin Orhan, Erdal Akdemir, Bayram Aksoy, Recep Ece.

Bakırlı Mahallesi: Aydın Candan, Hüseyin Tekin, Turgay Yıldırım, Yakup Dursun, Mehmet Tunç, Alirıza Durmuş.

Koyunağılı Mahallesi: Yusuf Aydoğdu, Fuat Kaymak, Hüsnü Bayraktar, Ekrem Kurnaz, Murat Kahyaoğlu, Ersoy Eren.

Teberik Mahallesi: Naci Fıçıcı, Salim Çam, Erdinç Öner, Bahattin Yeşil, Adem Yemiş, Sezgin Doğan.

Sinanoğlu Mahallesi: Ahmet Öztürk, Yaşar Bakırtaş, Kemal Şahintürk, Bayram Ali Çuhadar, Sedat Şeren, Abdullah Şahin. Toplantı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.