FERİZLİ
Giriş Tarihi : 28-01-2022 12:15   Güncelleme : 28-01-2022 12:17

İki Mahalleye Daha Doğalgaz

Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Ağun’un Karasu Limandere Mahallesi’nde doğalgaz çalışmalarının AGDAŞ,  tarafından 1 Mart’ta başlayacağının müjdesini vermesinin ardında bir müjdeli haberde Ferizli’den geldi. 

İki Mahalleye Daha Doğalgaz

Doğalgazsın Mahalle Kalmayacak
Karasu Limandere Mahallesi’nin doğalgaza kavuşmasının müjdeli haberi Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Ağun, tarafından verilmişti. Karasu’da doğalgaza geçmeyen mahalle kalmayacağını belirten Ağun, “İlk olarak da Limandere Mahallesi’nden başladık. AGDAŞ, 1 Mart’ta çalışmalara başlayacak. Bu mahallede çalışmalar tamamlandıktan sonra da diğer mahallelerimiz için girişimlerde bulunacağız. Karasu’da doğalgaza geçmeyen mahalle kalmayacak. Konforu ve kaliteli hizmeti tüm mahallelerimizde yaymayı hedefledik” ifadelerini kullanmıştı.
Ferizli’de İki Mahalle
AGDAŞ tarafından 28 Ocak Cuma ‘buğun’ yapılan ihale neticesinde Gölken ve Sinanoğlu mahallelerinde doğalgaz çalışmaları başlayacak. Yapılacak olan kazı çalışmalarına Ferizli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü de destek verecek. Çalışmaların ne zaman başlayacağı hakkında net bir bilgi paylaşılmazken Mart-Nisan aylarında başlayacağı tahmin ediliyor.