FERİZLİ
Giriş Tarihi : 01-03-2022 19:21   Güncelleme : 01-03-2022 19:28

Kesintisiz İçme Suyu

Ferizli Karadiken Mahallesi’nde başlanan sondaj projesinin açılış törenine katılan Başkan Ekrem Yüce, “Ferizli ve Kaynarca’da toplam 13 mahalleye kesintisiz ve sağlıklı içme suyunu ulaştırmak adına Karadiken Mahallemizde sondaj projemize başladık. 12 bin kişinin içme suyunu karşılayacak projemiz bölge halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Kesintisiz İçme Suyu

Proje Başladı

Kent genelinde alternatif su kaynağı için çalışmalarını aralıksız sürdüren Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Ferizli ve Kaynarca’da olmak üzere toplam 13 mahalleye kesintisiz ve sağlıklı içme suyu sağlayacak yeni bir sondaj projesine başladı. Ferizli Karadiken Mahallesi’nde başlanan sondaj projesinin açılış törenine Başkan Ekrem Yüce’nin yanı sıra Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli, SASKİ Genel Müdürü Yiğit Turan, Muhtarlar Odası Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Büyükşehir ve SASKİ bürokratları, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Bürtek, Kaynarcalı ve Ferizlili Muhtarlar ile bölge halkından çok sayıda vatandaş katıldı.

12 Bin Kişi Faydalanacak

Ferizli’de Bakırlı, Ceylandere, Nalköy, Aburazak, Sarıahmet, Hocaoğlu, Kuşça, Ağacık ve Doğancı Mahalleleri olmak üzere 9 mahallede ve Kaynarca’da ise Yeşilova, Büyükyanık, Gürpınar ve Üçoluk Mahalleleri olmak üzere 4 mahallede toplamda ise 13 mahallede yaklaşık 12 bin kişiye kesintisiz ve sağlıklı içme suyu sağlayacak sondaj projesinin açılışı yapıldı. Sondaj projesinin Ferizli ve Kaynarca’ya hayırlı olmasını dileyen Başkan Yüce, açılış töreni sonrası içme suyu kaynağında incelemelerde bulundu. Tören sonrası Kaynarcalı ve Ferizlili Muhtarlar Başkan Yüce’ye teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.