FERİZLİ
Giriş Tarihi : 09-03-2022 19:09   Güncelleme : 10-03-2022 00:55

Popülist Siyasetin Sonucudur

Ak Parti Sakarya Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın düzenlediği Aylık İstişare ve Değerlendirme Toplantısında Ak Partili Belediye Başkanları, Ferizli’nin ev sahipliğinde bir araya geldi. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Tever, “Seçim dönemlerinde atıp tutanların bugün kazanamadığı belediyelerde verdiği vaatleri kendi belediyelerinde uygulamaya koyamaması tamamen yaptığı popülist siyasetin sonucudur” dedi.

Popülist Siyasetin Sonucudur

Çalışmalarımıza Işık Tutuyor

Mart Ayı İstişare ve Değerlendirme Toplantısına Ak Parti Sakarya Başkanı Yunus Tever’in başkanlığında, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, İl Yerel Yönetimler Başkanı Enver Tok ve Ak Partili İlçe Belediye Başkanları katılımıyla Ferizli’de gerçekleşti. Toplantıda şehir genelinde ve ilçelerdeki devam eden projeler, yatırımlar ve tüm siyasi gelişmeler etraflıca ele alındı. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Ak Parti Sakarya Başkanı Yunus Tever, “Ak Belediyecilik milletimizin gönlünü kazanmak için her işi adaletli bir şekilde yerine getirerek ilçelerimizin tüm sakinlerine eşit hizmet götürmeye devam ediyor. Başkanlarımızla sürekli istişare halindeyiz. Bu istişare ve değerlendirme toplantılarında yakaladığımız uyum ve koordinasyon çalışmalarımıza ışık tutuyor “ dedi.

Sözümüzü Yerine Getirerek Geldik

Tever, “Bu ay ki toplantı da şehrimizin ve ilçelerimizin gündemiyle ilgili gelişen siyasi hadiseleri ve devam eden çalışmalarımızı etraflıca değerlendirdik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’nin bir çalışma sunumu oldu. Bizler, Sakarya’mızın yatırımlarının takibi ve hayata geçmesi noktasında elimizden geleni yapıyoruz. AK Parti'nin zaten alamet-i farikası millete verdiği sözlerin takipçisi olmasıdır. Biz taahhütlerinin arkasında duran bir kadroyuz. Allah’a hamdolsun ki bugünlere verdiğimiz her bir sözü yerine getirerek geldik. İnsanımızın huzuruna uçuk vaatlerle değil, üzerinde çalışılmış uygulanabilir program ve projelerle çıktık” dedi.

Daha İyi Hizmet

Tever, “Seçim dönemlerinde atıp tutanların bugün kazanamadığı belediyelerde verdiği vaatleri kendi belediyelerinde uygulamaya koyamaması tamamen yaptığı popülist siyasetin sonucudur. Çok şükür ki AK Parti kadroları olarak bizler seçim döneminde söylediklerimizi sandıklar kapandıktan sonra unutanlardan olmadık. Her bir vatandaşımızın mesuliyetini omuzlarınızda hisseden Belediye Başkanlarımızla bu tarz istişare ve değerlendirme toplantılarında yapacağımız çalışmaları istişare ederek, daha iyi hizmet verme konusunda fikir alışverişinde bulunuyoruz” dedi.

Hep Birlikte Yol Yürüyoruz

Tever, “Hizmet bilinciyle hep birlikte yol yürüyoruz. Kardeşliğimizi pekiştirecek, sevgimizi daha da artıracağız. AK Parti’nin belediyecilik anlayışıyla, ortak akıl ve eş güdüm içerisinde hareket ederek ilçelerimize en iyi hizmeti götürmek için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, Ferizli Belediye Başkanımız İsmail Gündoğdu’ya ev sahipliği için teşekkürlerimi sunuyorum. Durmak yok, yola devam” ifadelerine değindi.