KARASU
Giriş Tarihi : 21-05-2021 23:20   Güncelleme : 21-05-2021 23:20

Her An Ceza Yiyebilirsiniz

Karasu Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş, İlçe geneli parklar ve orta refüjlerde bulunan çiçek ve çimlere verilen zarar ile ilgili açıklama yaptı.

Her An Ceza Yiyebilirsiniz

“Gerekli Yasal Süreci Başlatıyoruz”

Karasu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenileme ve peyzaj çalışmalarının sürdürüldüğü park ve orta refüjlerde dikilen çiçek ve çimlerin kimliği belirsiz kişilerce koparılması ve büyükbaş hayvanlar tarafından zarara uğratılması tepki çekti.

Çiçek ve çimlerin koparılması ile ilgili açıklamada bulunan Karasu Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş; “Modern bir turizm kenti yaratmak amacıyla İlçemiz geneli parklar ve orta refüjlerde peyzaj çalışmalarımızı başlattık. Ancak dikilen çiçek ve çimlerin kimliği belirsiz kişiler tarafından koparıldığını, başıboş gezen büyükbaş hayvanlar tarafından da zarara uğratıldığını görüyoruz. Modern bir kent oluşturma çabasında olduğumuz bu dönemlerde karşılaştığımız bu olay bizleri derinden üzüyor. Güvenlik kameraları ve duyarlı vatandaşlarımızın ihbarları sonucunda tespit edilen kişiler ve başıboş gezen büyükbaş hayvan sahipleri için gerekli yasal sürecimizi başlattık. Güzel çiçeklerimizi yine parklarımızda yeşertecek ve bu sürecin sonuna dek takipçisi olacağımızı belirtirim” dedi.