KARASU
Giriş Tarihi : 16-03-2021 17:30   Güncelleme : 16-03-2021 17:30

Kızılay Sağlıkçıları Unutmadı

Türk Kızılay Karasu Şube Başkanı Adem Ekşi ve Kızılay gönüllüleri 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Karasu Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Celalettin Akyol ve Karasu İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yavuz Selim Özdin önderliğinde sağlık çalışanlarının gününü kutladı.

Kızılay Sağlıkçıları Unutmadı

Onlara minnettarız

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Türk Kızılay Karasu Şube Başkanı Adem Ekşi ve Kızılay gönüllüleri Karasu Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Celalettin Akyol ve Karasu İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yavuz Selim Özdin önderliğinde sağlık çalışanlarının gününü kutladı. Sağlık çalışanlarına moral veren Kızılay Karasu gönüllüleri çiçek ve çikolata takdim ederek, Koronavirüs salgın sürecinde canlarını hiçe sayarak gece gündüz demeden görevlerinin başında duran sağlık çalışanlarına şükranlarını iletti.

Değerlerini bir kez daha anladık

Kızılay Karasu Şubesi olarak her zaman sağlık çalışanlarının yanında olduklarını belirten Ekşi, “Toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına özveriyle çalışan hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı, Kızılay Karasu Şubesi olarak Karasu Devlet Hastanesini ziyaret ederek, çikolata ve çiçeklerle kutladık.  Sağlıkçılarımızın yeri bizde her zaman ayrı. Salgınla mücadele sürecinde bir kez daha değerlerini anlamış olduk.Emeklerinden ötürü her birine ayrı ayrı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.