KARASU
Giriş Tarihi : 10-03-2021 23:42   Güncelleme : 10-03-2021 23:42

Vatandaşa Kibar Davranılmalı

Haftalık olağan basın açıklamasında koronavirüs denetimlerine değinen MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, Karasu’da yapılan uygulamaları da ele aldı. Kara, “Denetimler sırasında vatandaşa kibar davranılmalı. Unutulmamalıdır ki vatandaş kimsenin personeli değildir” ifadelerini kullandı.

Vatandaşa Kibar Davranılmalı

PERSONELİNİZ DEĞİL

Haftalık olağan basın açıklamasını gerçekleştiren MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, koronavirüs değerlendirmeleri kapsamında Sakarya’nın kırmızı renkte kaldığını söyledi. Başkan Kara, “Ancak buna rağmen şimdiye kadar cumartesi günü uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması kaldırıldı. Bunun yanı sıra denetimler artırıldı. Ancak denetlemeler sırasında vatandaşın daha kibar bir dille uyarılması gerektiği açıktır. Unutulmamalıdır ki vatandaş kimsenin personeli değildir” şeklinde konuştu.

TEŞVİK ETMELİ

“Vatandaş hizmet edilmesi gereken, en nadide değerdir” diyen Kara, “Denetimler toplum sağlığını öncelese de vatandaşa kullanılan dil devleti sevdirmeli, vatandaşın tedbirlere gönüllü uymasını teşvik etmelidir” dedi. Başkan Kara, “Vatandaşa amir dille konuşmak, vatandaşı azarlar şekilde ikaz etmek kimseye bir şey kazandırmadığı gibi vatandaşın devletten beklentisi olan şefkati de hissedememesine neden olur. Görevli olanların bu duyguları hissetmesi ve vatandaşın amiri değil hizmetkarı olduğunu hatırlaması ve hatırlatması gerekir” diye konuştu.

EĞİTİM SEVİYESİ

Başkan Kara, “Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk, Karasu’daki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin de aralarında bulunduğu 16 eğitim kurumunu hizmete açtı. Mesleki eğitimin gün geçtikçe arttığı günümüzde Karasu’ya açılan bu okulu oldukça önemsiyoruz. Umarız Karasu’daki eğitim seviyesi de kısa sürede özlediğimiz seviyeye çıkarılır” şeklinde konuştu. “12 Mart İstiklal Marşı’mızın kabul yıldönümüdür” diyen Kara, “İstiklal Mücadelemizin en net ifadeleri ile sergilendiği İstiklal Marşı’mızın kabulünün yıldönümünü tebrik ederiz” dedi.

DÜNDEN BU YANA AYNI

Hdp’nin kapatılması yönünde ilk adımın atıldığını belirten Başkan Kara, “Bu partinin milletvekillerinden dokuz tanesinin dokunulmazlıklarının kaldırılması için Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne önerge verilmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu konudaki bakış açısı dünden bu yana aynıdır. Kurulduğu günden bu yana iktidarı değil ülke bekasını hedefleyen bir yapıdadır. Siyasetin çok ötesinde bir bakış açısına sahip Milliyetçi Ülkücü Hareketi dava yapan en önemli unsurlardan biri de budur” şeklinde konuştu.

BU ÜLKEDE YERİ YOK

“Milliyetçi Hareket’in hdp’ye bakışı, Türk gibidir” diyen MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, “Bu ülkede yaşayıp, bu ülkenin ekmeğini yiyip, suyunu içip bu millete düşman olan kimsenin bu ülkede yeri yoktur” sözleriyle açıklamasına devam etti. Başkan Kara, “Yine geçtiğimiz hafta meydana gelen helikopter kazasında şehit olan 11 askerimize de Yüce Allah’tan rahmet, Büyük Türk Milleti’ne de sabırlar dilerim” diyerek haftalık basın açıklamasını sonlandırdı.