KARASU
Giriş Tarihi : 27-02-2021 14:32   Güncelleme : 27-02-2021 14:32

İshak Sarı Ankara’da

Karasu Belediye Başkanımız İshak Sarı ve Başkan Yardımcısı Hilmi Erbatan bir dizi görüşmeler yapmak üzere Ankara'ya gitti.

İshak Sarı Ankara’da

Başkan İshak Sarı; "İlçemize neler kazandırabiliriz anlayışı ile fırsat buldukça protokol ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bugün ki Ankara ziyaretlerimiz kapsamında İlk olarak Türk-İş Genel Başkanı Sayın Ergün Atalay'ı ardından AK Parti Sakarya Milletvekilimiz Sayın Çiğdem Erdoğan Atabek'i ve son olarak da AK Parti Sakarya Milletvekilimiz Sayın Recep Uncuoğlu'nu ziyaret ederek İlçemizde devam eden hizmetler ve hazırlanan projeler hakkında bilgi verdik ve bugüne kadar ilçemize kazandırılan hizmetlere vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ettik" dedi.

"Olumlu Temas"

Karasu için olumlu temaslarda bulunduğunu belirten Belediye Başkanı İshak Sarı; “Ankara’daki temaslarımız kapsamında üst düzey protokolü ziyaret ettik. Bilindiği üzere kentimizin her köşesinde önemli hizmetler başlattık. Bu hizmetlerin genel sunumunu ve İlçemizde devam eden hizmetlerimizin akışını ilgili mercilere aktardık. Ziyaretlerimizde, ilçemiz adına bugüne kadar verilen destekler için teşekkür ettik. Başlattığımız projeleri bir bir hayata geçireceğiz inşallah. Allah'ın izniyle İlçemizi hak ettiği konuma hep birlikte getireceğiz. Durmak yok, ilçemize hizmet etmeye devam. Bugüne kadar yaptıklarımız Allah izin verirse bugünden sonra yapacaklarımızın teminatıdır" dedi.