KARASU
Giriş Tarihi : 26-03-2022 23:22   Güncelleme : 27-03-2022 22:50

Karasu Projelerinden Söz Ettiriyor

Karasu’daki okullar eğitimde başarılarından ve projelerinden söz ettirmeye devam ediyor. Karasu Adatepe Ortaokulu ve Karasu Şehit Ferhat Sözer Ortaokulu ortaklaşa hazırladıkları proje ile Sakarya’da büyük bir başarıya imza attı.

Karasu Projelerinden Söz Ettiriyor

Karasu’yu Temsil Edecekler

Türkiye genelinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Tübitak yarışmasına katılan Karasu Adatepe Ortaokulu ve Karasu Şehit Ferhat Sözer Ortaokulu ortaklaşa hazırladıkları proje ile Sakarya’da büyük bir başarıya imza attı. Ortaokul öğrencileri araştırma projeleri yarışmasında Sakarya’da 8 okul arasına giren Karasu Adatepe Ortaokulu ve Karasu Şehit Ferhat Sözer Ortaokulu eğitimde başarılarından ve projelerinden söz ettirmeye devam ediyor.

Dikkat Unutmak Üzereyiz

Temmuz ayında bu yana projelerin üzerinde çok yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Karasu Şehit Ferhat Sözer Ortaokulu Müdürü Ahmet Ova, “Adatepe Ortaokulu ile ortak hazırladığımız danışmanlığını Adatepe Ortaokulu Müdürü Ömer Ünal’ın yaptığı Değerler Eğitimi/Kültürel Miras alanında ‘Dikkat Unutmak Üzereyiz’ isimli projemiz elemeleri geçmiş olup İstanbul’da yapılacak olan Bölge Sergisine ilimizden davet edilen 11 projeden birisi olmuştur. Öğretmenlerimizi tebrik ederiz” dedi.

11 Okuldan Biriyiz

Tübitak tarafından İstanbul’da yapılacak olan Bölge Sergisine Sakarya’da davet edilen 11 okuldan biri olmanın gurur verici olduğunu belirten Karasu Adatepe Ortaokulu Müdürü Ömer Ünal, “Temmuz ayından buyana yoğun bir şekilde çalışan Adatepe Ortaokulu Ve Şehit Ferhat Sözer Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerine teşekkürü bir borç bilirim. Öğrencilerimiz ve öğrencilerimizin desteği ile okulumuzun ve ilçemizin adını Türkiye’de duyurmayı hedefliyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.