KARASU
Giriş Tarihi : 25-03-2022 22:18   Güncelleme : 27-03-2022 22:52

Karasu’dan Yüce’ye Ziyaret

Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre ve yönetimi, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’yi ziyaret etti. Ziyarette, Karasu esnafının ve Karasu’nun çözüm bekleyen sorunları Başkan Yüce’ye iletildi.

Karasu’dan Yüce’ye Ziyaret

Çözüm Bekleyen Sorunlar Konuşuldu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Dünya Su Günü programına davetli olarak katılan Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre ve yönetimi, program sonrası Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'yi makamında ziyaret etti. Karasu esnafının beklentilerini ve ilçenin çözüm bekleyen sorunlarının Yüce’ye aktarıldığını belirten Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre, “Bizi büyük bir ilgi ve samimiyetle karşılayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye teşekkür ederiz” dedi.

Gereken Desteği Vereceğiz

Ekrem Yüce, ziyarette “Acarlar Longozu’nda süren çalışmaların bitirilmesi için ara vermeden devam ediyoruz. Aynı zamanda Maden Deresi’nde yapılacak olan proje de yakın zamanda faaliyete geçirilmek amacıyla başlayacak” diye konuştu. Ayrıca “Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak Karasu sahilinde yaşanan kıyı erozyonuyla ilgili gereken tüm desteği vereceğiz” diyen Yüce, Karasu’ya gelerek de yerinde inceleme yapacaklarını ve kendisine iletilen beklenti ve sorunların da çözümü için Esnaf Odası ile irtibat halinde olacaklarını ifade etti.