KARASU
Giriş Tarihi : 25-03-2022 12:41   Güncelleme : 25-03-2022 12:44

Sisteminde Sona Yaklaşıldı

Başkent temaslarına ara vermeden devam eden Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, gerçekleştirdiği görüşmeler kapsamında, İçişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü, Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi Başkanlığı ve Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 12. Ceza Dairesi Başkanlığına ziyaretler düzenledi.

Sisteminde Sona Yaklaşıldı

Son Görüşmeler Yapıldı

İlk olarak İçişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğünü ziyaret eden Belediye Başkanı İshak Sarı, e-Belediye Bilgi sistemi için son görüşmeleri İçişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Kemal Sucak ve e-Belediye Proje Koordinatörü Şükrü Çiçek ile yaptı. e-Belediye Bilgi Sistemi hakkında bilgi veren Başkan İshak Sarı, “Önemli bir hizmeti daha halkımıza sunmak için gün sayıyoruz. İçişleri Bakanlığı’nın belediyelerin tek veri tabanında ortak bir altyapıda, standart yazılımlarla tüm iş ve işlem süreçlerini elektronik ortamda yapabilmeleri ve yerel hizmetlerin elektronik ortamda vatandaşa sunulmasını sağlamak için hayata geçireceği e-Belediye Bilgi sisteminde sona yaklaştık. Allah’ın izniyle kısa bir zamanda e-Belediye Bilgi Sistemini İlçemizde hayata geçireceğiz” dedi.

Sarı’dan Ankara’ya Ziyaret

Ziyaretlerde duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sarı, “İçişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Kemal Sucak ve e-Belediye Proje Koordinatörü Şükrü Çiçek ile bir araya geldik. Göstermiş oldukları ilgiden dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Belediye Başkanı İshak Sarı, İçişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü ziyaretinin ardından, Karasu’da devam eden yatırım ve hayata geçirilmesi planlanan projeler ile ilgili olarak Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi Başkanı Eski Başkontrolör Halil Memiş’i makamında ziyaret etti. Başkan İshak Sarı, Ankara ziyaretlerinde son olarak, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 12. Ceza Dairesi Başkanı Nazmi Hakan'ı makamında ziyaret etti.