KARASU
Giriş Tarihi : 23-03-2022 15:48   Güncelleme : 24-03-2022 23:42

Tek Şeritli Yol İstemiyoruz

Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre, Cumhuriyet Caddesi Terminal ile Belediye binası arasında bulunan yolun tek şeritli olmasını istemeyen esnaflarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Esnafların adına konuşma yapan Emre, “Cumhuriyet caddesinin trafiğinin gidiş geliş olarak düzenlenmesi istiyoruz” dedi.

Tek Şeritli Yol İstemiyoruz

Esnafın Sesine Kulak Verin

Tek şeritli yol istemeyen esnafları ziyaret ederek açıklamada bulunan Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre, “Karasu’da Cumhuriyet Caddesi Terminal ile Belediye binası arasında bulunan yolun Karasu belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan yolun yapım çalışması öncesi cadde esnafının net bilgilendirilmesini istiyoruz. Zor şartlarda ayakta durmaya çalışan Karasu esnaf ve sanatkarlar odamızın üyesi esnaflarımızın sesine kulak verilmeli” dedi.

Yok Olması Muhtemel

Esnafların dilek ve istekleri doğrultusunda yapmış olduğumuz toplantıda Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından tek şerit gidiş, yolun bir tarafına park yapılabileceği, diğer tarafına bisiklet yolu yapılacağı açıklamasına istinaden ilçe esnafının bu konuda istek ve talebi olduğunu belirten Emre, “Esnafımız Cumhuriyet caddesinin trafiğinin gidiş geliş olarak düzenlenmesini istiyor. Tek taraflı parkın çift taraflı park olarak planlanması, tek taraf park halinde hem esnafın hem de mahalle sakinlerinin araçlarının park sorunu yaşayacağı aşikardır. Tek şerit ve tek yön park halinde esnafın bu cadde de adeta yok olması muhtemeldir. Karasu esnaf ve sanatkarlar odası yönetim kurulu üyelerimiz ile Cumhuriyet Caddesi esnafının istişaresi kayıt altına alınıp esnafın ismi ve imzası ile konu Karasu Belediyesi yetkililerine bildirilecek” ifadelerini kullandı.