KARASU
Giriş Tarihi : 22-03-2022 18:26   Güncelleme : 23-03-2022 01:47

Karasu Sahilinde İnceleme

Karasu basınının kar, kış, yağmur, fırtına demeden her fırsatta Karasu sahilinde yaşanan erozyonu tüm dünyaya duyurma çabası meyvelerini vermeye başladı. Karasu Belediyesi’nin internet sitesinde yayınlanan bilgiye göre DLH Bölge Müdürü Erdem Öncebe ve teknik ekibi, Karasu sahilinde incelemelerde bulundu.

Karasu Sahilinde İnceleme

Her fırsatta Karasu’nun yararına Karasu halkının sesini duyurmak için çaba gösteren Karasu basını Karasu Belediyesi tarafından görmezden gelinmeye devam ediyor. Maalesef ki değerli okurlarımızla Karasu sahilinde yapılan inceleme hakkında bilgi paylaşamıyoruz. Karasu Belediyesi internet sitesinde yayınlanan yazıda, “

“İlgili Tüm Kurumlar Teyakkuz Halinde

DLH Bölge Müdürü Erdem Öncebe, Belediye Başkanımız İshak Sarı'yı Makamında Ziyaret Ederek Karasu'da Yaşanan Kıyı Erozyonunu Teknik Ekipleriyle Birlikte Yerinde İncelediklerini Belirtti. Başlatılması Planlanan Etüt Proje Çalışmalarının Tüm Detaylarını Anlatan Öncebe, Projenin Tamamlanmak Üzere Olduğu Bilgisini Verdi” ifadeleri kullanılmış. İncelemelerin ne yönde olduğu okurlarımız kadar bizleri de meraklandırıyor.